Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam az egészet a fenébe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam az egészet a fenébe, vagy küzdjek érte?

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok és BORZASZTÓAN SZERELMES! A barátommal 6 éve vagyok együtt (ebből 4 év együttélés) nagyon sokat veszekedünk általában ideges meg feszült és ebből adódóan szoktunk veszekedni! Ha ő bánt meg akkor is én megyek oda hozzá, mert nem bírom, ki nélküle! Nőnek érzem magam, de ebben a kapcsolatban nincs "tartásom" ami tudom, hogy nagyon fontos, csak egyszerűen millió gombóc van a torkomban, ha belegondolok, hogy elveszítem, és inkább megyek utána mint egy pincsikutya! De azt tudom, hogy szeret, csak egymással élni nem tudunk, nagyon nehéz természete van, de én az egész életemet leélném vele, mert Ő az életem (nah már most is bőgök, lelkileg puhány vagyok! ) ha jól megvagyunk akkor minden szuper, de ha fekete felhő van akkor meg egyből hazaköltözésről van szó! Állandóan dolgozik, így nem sok időnk van egymásra! Nem tudom, hogy ő-e az igazi?! De nem tudom, hogy ez lehet-e jobb vagy már csak rosszabb lesz?
2012. júl. 20. 22:19
 1/2 anonim válasza:
Figyelj ha igazán és teljes szívből szeretitek egymást akkor a ti szerelmeteknek semmi sem szabhat határt. Minden kapcsolatban vannak viták és a viták közben (vagy után) jövünk rá hogy mennyire is zeressük egymást. Az hogy mennyire szereted az is bizonyítja hogy te mész oda hozzá ha ő megbánt.
2012. júl. 20. 22:44
 2/2 anonim ***** válasza:
egyszer próbáld ki hogy nem mész oda hozzá,de ha tényleg szeret és ilyen a természete még ha haza is akar költözni.mond neki hogy mehet ha akar!ha tényleg szeret sírva fog visszamenni hozzád és meg is változnak a dolgok.az a lényeg hogy ne keresd sehogy.nem lesz könnyű!
2012. nov. 14. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!