Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
hát sztem egy macskát v egy kutyát lehet tolerálni,mondjuk egy büdös tengerimalacot vagy anakondát,neadj isten madárpókot én sem biztos h elviselnék a páromtól.nem félek tőlük v undorodom,csak nem tartozik bele a házikedvencről kialakított képbe.
ha mondjuk egy nagytestű kutya és panelba költöztök az még talán érthető lenne a részéről
Engem nem érdekelne a véleménye.
Nehogymár megszabja bárki, hogy magammal vihetem-e az állatomat.
Aki már szeretett állatot és az állat is szerette őt, az tudja, hogy miért mondom ezt. A legőszintébb és legönzetlenebb szeretet.
Szóval b*szódjon meg és költözzön egyedül, ha nem tetszik.
Hát attól függ milyen, mekkora állat. Nálunk a párom anyja próbálta rámtukmálni a macskát, hát én a macskát nem szeretem, de hálistennek a párom is egyetértett, hogyha valamilyen állat, akkor majd kutyánk lesz. De mondjuk lakásba kifejezetten olyan fajta kutya kell, egy nagytestű oké.
Szóval én azt mondom, hogyha valamivel meg tudja indokolni, például kevés a hely, tönkreteszi a bútorokat, vagy büdös, vagy sokat szemetel, akkor azt mérlegelni kell, és esetleg megoldásokat találni rá. Macska esetében kb nem lehet megoldást találni, mert az úgyis a bútorokon fogja a karmait élesíteni, de a többi állatnál lehet megegyezés, hogy pl csak a nappaliban lehet, vagy gyakran takarítod, vagy illatosítót raktok a szobába...stb, nem tudom milyen állat és milyen körülmények közé viszitek...
Nálunk a macskák nem élesítik a bútorokon a körmüket. Van kaparófájuk és azon tengődnek :)
Én az ágyamba is beengedem, az ég világon semmi kárt nem csinál, rendszeresen fésülöm, nem hullajtja a szőrét, pedig hosszú szőrű. Szóval nem is koszol és egyáltalán nem büdös :)
2x meggondolnám h összeköltözzek-e vele...
de egyébként el kell dönteni h melyik a fontosabb..és mérlegelni kell,hogy egy kisállat kiszolgáltatott és gondoskodást vár tőled, felelősséget vállaltál érte...neki te vagy a minden...a párod meg vagy megmarad állandóra (és majd akkor válsz el,ha a gyerekre is ezt mondja) vagy nem-és akkor bánni fogod,hogy egy kisállat sorsa múlt ezen a döntésen..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!