Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha túl szőrös?
Hú, nehéz átérezni a problémádat, mert nekem az volt pont a fura a barátomban, hogy ő meg az eddigi tapasztalataimhoz képest túl szőrtelen. A csupasz mellkasát pl kifejezetten férfiatlannak találtam, de azóta már megbarátkoztam vele :D Ennyire mások vagyunk :)
De mondjuk a hátat még meg tudom érteni, hogy zavar. Nem tudom, hogy mennyire súlyos a helyzet, szerintem nehéz lenne rávenni, hogy a hasát vagy a fenekét gyantázza, bár a mostani pasimat az egyik előző barátnőe a teljes intim szőrtelenítésre is rávette (tőlem is megkérdezte, én meg kétségbeesetten kérdeztem, hogy azt a kevés szőrt is el akarod tüntetni, ami rajtad van? ezen jót nevettünk).
Úgyhogy szerintem megbeszélhetitek, mondjuk nem úgy, hogy undorodsz, vagy visszataszítónak találod, ezek nagyon erős szavak. És amúgyis csak úgy lehet veszekedés nélkül megbeszélni akármit, hogy soha nem minősíted a másikat, tehét soha ne mondod rá, hogy te ilyen meg olyan vagy, ha ezt el tudod kerülni, akkor kb mindent meg lehet beszélni.
Pl probáld megkérdezni, hogy ő mit szólba hozzá, ha próbaképpen leszőrteleníttetné a hátát és a fenekét, mert szívesen megnéznéd, hogy úgy hogy néz ki, mert szerinted úgy még szexibb lenne. Ha így mondod, akkor legfeljebb azt mondja hogy, nem, legrosszabb esetben, de semmiképpen nem fog megsértődni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!