Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha túl szőrös?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha túl szőrös?

Figyelt kérdés
fél éve vagyunk együtt a pasimmal,és nagyon szeretjük egymást...viszont van egy kis gondom: eléggé szőrös.(has,hát,fenék) és ez engem zavar kicsit,de meg nem mondhatom neki,hogy kezdjen magával valamit..hogy érhetném el,hogy leküzdjem ezt az érzést,h visszataszít szinte.
2012. szept. 14. 19:42
 1/8 TOMAtm ***** válasza:
54%
borotváld meg.ennyi.
2012. szept. 14. 19:43
 2/8 A kérdező kommentje:
igazán értelmes válasz.-.-"
2012. szept. 14. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát igazából de meg mondhatod, neki valahogy normális hangnemben hogy figyi drágám, én nem igazán szeretem hogy eléggé szőrös vagy ha esetleg lenne kedved legyantáztatni nagyon örülnék neki.
2012. szept. 14. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hú, nehéz átérezni a problémádat, mert nekem az volt pont a fura a barátomban, hogy ő meg az eddigi tapasztalataimhoz képest túl szőrtelen. A csupasz mellkasát pl kifejezetten férfiatlannak találtam, de azóta már megbarátkoztam vele :D Ennyire mások vagyunk :)

De mondjuk a hátat még meg tudom érteni, hogy zavar. Nem tudom, hogy mennyire súlyos a helyzet, szerintem nehéz lenne rávenni, hogy a hasát vagy a fenekét gyantázza, bár a mostani pasimat az egyik előző barátnőe a teljes intim szőrtelenítésre is rávette (tőlem is megkérdezte, én meg kétségbeesetten kérdeztem, hogy azt a kevés szőrt is el akarod tüntetni, ami rajtad van? ezen jót nevettünk).

Úgyhogy szerintem megbeszélhetitek, mondjuk nem úgy, hogy undorodsz, vagy visszataszítónak találod, ezek nagyon erős szavak. És amúgyis csak úgy lehet veszekedés nélkül megbeszélni akármit, hogy soha nem minősíted a másikat, tehét soha ne mondod rá, hogy te ilyen meg olyan vagy, ha ezt el tudod kerülni, akkor kb mindent meg lehet beszélni.

Pl probáld megkérdezni, hogy ő mit szólba hozzá, ha próbaképpen leszőrteleníttetné a hátát és a fenekét, mert szívesen megnéznéd, hogy úgy hogy néz ki, mert szerinted úgy még szexibb lenne. Ha így mondod, akkor legfeljebb azt mondja hogy, nem, legrosszabb esetben, de semmiképpen nem fog megsértődni...

2012. szept. 14. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
szerintem ő egy yeti
2012. szept. 14. 20:39
 6/8 anonim ***** válasza:
pontosan ilyenre gondoltam http://www.youtube.com/watch?v=fP1uNYZmYNA
2012. szept. 14. 20:40
 7/8 Geta96 ***** válasza:
Kend le gyantával egy papírlapot vagy akármit és egy óvatlan pillanatban tedd rá. És gyorsan tépd le és az utolsó legfontosabb dolog a futás. Ja meg nem árt ha odakészítszz 1 pelenkát mert be fog szarni...
2012. szept. 14. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem értem hol itt a probléma! Én is egy nagyon szőrös pasi vagyok,engem megkért a barátnőm,hogy szőrtelenítsek mindent,még lábat is,azóta ezt teszem,semmi gong nincs ezzel.
2012. szept. 15. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!