Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szőrös hónaljú pasi?
B+
Ha téged zavar, és ő is belemegy, borotválja...az ittenieket hol érdekli ez?!
A pasimé szőrös, de néha amikor olyan hangulata van akkor borotválja. Nekem végülis mind1, szeretem s ez a lényeg ;)
19/L
most az itteni lányokat kérdezed arról hogy te milyen véleménnyel legyél a pasidról????
jó hát ezt megszokhattuk hogy nem is az a lényeg hogy egy lánynak bejön e személy szerint az adott fiú,sokkal inkább az hogy tud e vele felvágni a barinőknek.ha ők bólogatnak megtartod ha leszólják dobod
Hát ez egyszerűen undorító!!!
Én szóba sem állnék az ilyennel. Bezzeg az a másik, aki ott tökmagot rág, és ízlésesen köpködi szanaszét, milyen szépen kiborotválta a hónalját, ez igen! Na azzal érdemes kezdeni!
Az én barátom alapból nem borotválja, csak néha nyáron, ha nagyon meleg van, de akkor sem teljesen simára. Engem egyáltalán nem zavar ha szőrös neki...
Téged zavar? Ha igen, kérdezd meg, nem borotválná-e a kedvedért. Ha nem zavar, akkor nem mindegy nekünk, hogy téged zavar-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!