Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj a egy 15 éves csajnak szőrös a lába?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 20:45
2/10 damork01 válasza:
hát ha a hatóságok észreveszik valószínűleg dutyiba vágják elméletileg 3 és 5 év közti szabadságvesztéssel súlytják
3/10 anonim válasza:
A csaj roma szó és mivel te így utalsz magadra ezért következtetek belőle és azt mondom roma vagy és ami azokat illeti nekik tökmindegy mivel amíg van mit tömni rajtuk addig a kanjaik elégedettek lesznek.
4/10 A kérdező kommentje:
nem magamról írok csak érdekelelt a véleményetek
2012. ápr. 9. 20:49
5/10 xoxo9616 válasza:
ez mindenn életkorban baj......
6/10 anonim válasza:
Nem baj, ez teljesen természetes dolog, hogy pubertás korban az ember szőrösödik. De nem túl szép látvány, ez tény. Egy kicsit kiábrándító, visszataszító lehet a fiúk számára.
Erre találták ki a gyantázást, az epilálást és a borotválást. Ma már sokféle módszer létezik.
7/10 anonim válasza:
Hát egy 15 éves lánynak nem mondom hogy baj de nem szép látvány, 15 éves fiúknál meg a szőrös láb a természetes (ha nem az akkor valami hormonális zavara van esetleg meleg hogy borotválja vagy csak úszó).
8/10 anonim válasza:
Ha szőke a szőr és nem látszik akkor nem baj. Nekem is kb 15 évesen volt először gyantázva a lábam. Nekem szőke szőröm volt de már zavart így lehúzattam anyával.
9/10 anonim válasza:
Nem baj. Az nem olyan szőr, mint a fiúké. Sokkal gázabb ha borostás! Fúj! Vastag rövid szőrök amik szúrnak és sercegnek. Ha elkezded borotválni, akkor borotválhatod sűrűn. Aki meg azzal henceg, hogy gyantázza, annak csak egy kicsit tart tovább, viszont meg kell növesztenie, hogy a gyanta leszedje legközelebb is, tehát a gyantázóknak sokszor vastagon szőrös a lába!
10/10 anonim válasza:
Utolsó szerintem meg hülyeségeket beszélsz.Nekem alig van szőr a lábamon mióta gyantázom. :D És nem "kicsivel tart tovább" hanem két hétig tök sima. Aztán utána egy hét alatt megnő addig max hosszú nadrág van rajtam... És ha borotválom akkor sötét szőr nő ki, gyantával viszont szőke. Mondjuk nekem alapból világos a szőröm és nem is sok... Szóval szerencsés helyzetben vagyok. De a lényeg az, hogy "vastagon" elég nehezen lehet szőrös, mert folyamatosan ritkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!