Gáz ha egy csajnak szőrös a combja?
Figyelt kérdés
Gyenge szőr van a combomom és kicsit feltünő mert sosem borotváltam még le most ugy gondolom lehet szőkiteni fogom de félek leborotválni mert akkor csak erősödik gyantázás meg 1x volt de vagy 1 hétig nagyon pöttyös lett a lábam :S Ti hogy csináljátok?2010. aug. 18. 16:58
1/5 anonim válasza:
hát hogyha nem fekete szőr hanem szőke akkor oké és nem 5 centis :D
2/5 anonim válasza:
Epilálom. Előtte forró zuhany, utánna Neogranormon vagy Árnika kenőcs. 2-3 óráig pirospöttyös, de utánna napokig nyugtom van.
3/5 mancsike válasza:
Én is epilálom :) sokkal érdemesebb, igan kicsit fáj még meg nem szokod de utánna már észre sem fogod venni..utánna befújom octanisept-el ami fertőtleniti és utánna egy hónapig nyugodt avgyok. ja és igen hát ha nem annyira szőrös vagy esetleg nem fekete és nem hosszú akkor nem gáz :)
4/5 anonim válasza:
Nekem rövid, és szőke a combomon. Nem zavar. De ha majd télen visszanyeri a színét, akk epilálom. Az a legtutibb.
De lenne egy kérdésem az OCTANISEPT-el kapcs.
Valaki írta. Hol lehet venni ilyet, és mennyibe kerül?
5/5 anonim válasza:
én a hülye fejemmel meg tegnap leborotváltam :S de már annyira megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!