Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Igaz, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Igaz, hogy a pasik sokkal jobban szeretik a náluk jóval alacsonyabb nőket?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 12:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én nem is tudnám magam elképzelni egy sokkal alacsonyabb nővel
2012. szept. 14. 15:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Én indig is az én magasságomhoz lehető legközelibbet kerestem. Sajnos nem azokat fogtam ki. 191xm magas vagyok..
2012. szept. 14. 16:41
 13/15 anonim ***** válasza:
ez nem igy van.én 176 cm magas vagyok és nálam egy csaj csak 196 cm-től jöhet szóba.ez az első számú szabályom!
2012. szept. 14. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:

jaja :) én mindig az ilyenekre vadászom 23 centivel vok nagyobb nálad :)

f19

2012. szept. 15. 01:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 197 vagyok, excsajom 168, az még nem volt annyira gáz. Őt zavarta egy kicsit, de engem nem. Egyébként ha ennél is alacsonyabb lenne, az már lehet, nekem is kicsit gáz lenne, de amúgy az ilyen dolgok nem mérvadóak nálam. 22/F
2012. szept. 20. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!