Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig piszkálnak a stilusom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Habibibubu10 kérdése:

Mindig piszkálnak a stilusom miatt és már nagyon elegem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval mostanában stilust váltottam,kicsit meglepően,mert hippiről olyan rockeresre váltottam(kicsit emósra sikeredett,de akkor is rocker és kész.) De ezt nem nagyon dijazzák az osztálytársaim,sőt nagyon piszkálnak.Viccnek indult,de már nagyon idegesit.És nem hagyják abba,a barátnőm se,sőt ő a legbunkóbb,nagyon leszól és gyerekesnek,felvágósnak tart és azt hiszi csak azért váltottam stilust,mert ezzel menő lehetek.De nem igy van....Előre is köszi a válaszokat.
2012. szept. 13. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szólj a tanárnak, hogy fenyítse meg őket. Ez nem gyávaság meg árulkodás, nem hagyhatod, hogy terrorizáljanak. Sajnálom a mai tiniket, már a normálisabbakat.
2012. szept. 13. 21:51
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm utcsó,úgyis most fogok majd bakancsot venni,de akkor már a tökét céloznám :D
2012. szept. 13. 21:52
 13/19 A kérdező kommentje:
utcsó utcsó ez nem igy működik,nincs annál gázabb mintha szolnék a tanárnak.Meg a tanároknak az a mottója,hogy 8.-as vagy már,oldd meg! ne mindig minket nyaggassatok!
2012. szept. 13. 21:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Elárulom neked, hogy amíg igy nézel ki, addig ezt fogod kapni... tapasztalat...3 évig voltam goth, mindenki utál,állandóan azt kaptam hogy hogy nézek ki, aztán valahogy fogozatosan visszamentem átlagosba... most meg azt hallgatom az utcán hogy DUGNÁLAK!!!!!!!!!!! meg a dudálgatásokat...úgyhogy nagyon jó... utálom az embereket...
2012. szept. 13. 22:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor sajna nincs ötletem... :( Amúgy még másokkal is csinálják ezt az osztályban?
2012. szept. 13. 22:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Te, ez nem azért van, mert amúgy szarul nézel ki? XD

Bocsi csak egy ötlet volt...

8.-os vagy... Hát igen, ilyen korban még gyerekesek. Én hál' istennek egy olyan osztályba kerültem középsuliban, akiknek már jóval felnőttesebb volt a felfogásuk, a tanárok is úgy kezeltek minket, mint a felnőtteket. Nagyon jó élmény volt. Itt már esélye sem volt az ilyen beszólogatásoknak. Szóval ha más nem, jövőre reméljük megoldódik.

2012. szept. 14. 02:53
 17/19 A kérdező kommentje:
14-es,uhh sajnálom,de ne utáld az embereket nem mindegyik ilyen,azért én is kaptam bókot,hogy milyen jó a stilusom és ááá de állat,ami nagyon nagy önbizalmat adott :))
2012. szept. 14. 15:37
 18/19 A kérdező kommentje:
másokkal nem,rajtam kivül csak egy srácot még,de mindkettőnket csak viccből és tényleg vicces...egy darabig,de talán leginkább a barátnőmre vagyok mérges...a srác egész jófej,de amikor a barátnőm is a fiuk pártjára áll és velük röhög rajtam....az kiakaszt...mindig én vagyok a kis szerencsétlen....
2012. szept. 14. 15:40
 19/19 A kérdező kommentje:
16-os nem annyira....nem nézek ki szarul...jó az igaz h nem pont nekem találták ki ezt a stilust,de nem érdekel,inkább leszek ilyen és szivassanak,mint legyek átlagos,uncsi....
2012. szept. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!