Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig piszkálnak a stilusom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Habibibubu10 kérdése:

Mindig piszkálnak a stilusom miatt és már nagyon elegem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval mostanában stilust váltottam,kicsit meglepően,mert hippiről olyan rockeresre váltottam(kicsit emósra sikeredett,de akkor is rocker és kész.) De ezt nem nagyon dijazzák az osztálytársaim,sőt nagyon piszkálnak.Viccnek indult,de már nagyon idegesit.És nem hagyják abba,a barátnőm se,sőt ő a legbunkóbb,nagyon leszól és gyerekesnek,felvágósnak tart és azt hiszi csak azért váltottam stilust,mert ezzel menő lehetek.De nem igy van....Előre is köszi a válaszokat.
2012. szept. 13. 19:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Bírom ezt a "stílusváltás" szöveget.Visszasírom, mikor még a "divatot követte", akinek nem volt jobb dolga.
2012. szept. 13. 19:04
 2/19 A kérdező kommentje:
utálom a mostani divatot...szörnyű
2012. szept. 13. 19:07
 3/19 anonim ***** válasza:
És miért zavar, hogy a barátnőid csesztetnek?
2012. szept. 13. 19:09
 4/19 anonim ***** válasza:
nézd.. nem nagyon tudsz mit csinálni. várj, majd abbahagyják. a barátnőd meg, ha bunkó meg se érdemel téged!!! 17L
2012. szept. 13. 19:11
 5/19 anonim ***** válasza:
Minden csoda három napig tart. Előbb-utóbb megszokják, és megunják a heccelődést. Csak ne mutasd ki, hogy a szívedre veszed. (Vagyis ne is vedd a szívedre.) :)
2012. szept. 13. 19:13
 6/19 A kérdező kommentje:

A barátnőm csesztetése azért zavar,mert azt hittem meg bizhatok benne,hogy ő majd mellettem áll....de nem.

De a barátságunkat se akarom ezért megszakitani,mert az osztályba nagyon kevés csaj van és a többiekkel nem jövök ki túl jól.....úgymond "rá vagyok kényszerülve" erre a barátságra.

2012. szept. 13. 19:16
 7/19 A kérdező kommentje:
2 hete piszkálnak...de megpróbálok nem foglalkozni vele,köszi :) köszönöm az eddigi válaszaitokat :)
2012. szept. 13. 19:18
 8/19 anonim ***** válasza:

Azért valahol érthető a piszkálódásuk, nem gondolod? :))) "Hippiből" "rocker" lettél, ez azért elég vicces. Meg az ilyen szinten tudatos stílusváltás is. :D

Állj ki eléjük, és mondd meg nekik, hogy te most rocker vagy, szóval kopás van lefelé!

Vagy válts újra stílust, légy punk, hátha úgy majd nem csesztetnek. :)

2012. szept. 13. 19:29
 9/19 A kérdező kommentje:
de most viccelsz velem? :D le se szarják amit mondok,azt mondják emós vagyok és egyáltalán...elveszik a cuccaim kérem vissza,nem adják oda és azt:mondják h mért mi lesz ha nem adom vissza?megversz?? aztán meg nagy röhögés....hozzá kell tenni h csaj vagyok,de nagyon alacsony és gyenge és ezzel a stilussal meg ilyen húú menj a faszba stilussal nevetség tárgya vagyok.
2012. szept. 13. 19:41
 10/19 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni. A mai fiataloknak ez a hobbijuk. Ha nagyon idegesítenek, acélbetétessel rúgd bokán őket. :-D
2012. szept. 13. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!