Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántott a párom! Mit tegyek?
Párom 7.-dikén utazott el látogatóba, és azóta is nagyon várom haza:( Előszőr úgy volt, hogy kedden jön haza, felhívtam, de mondta, hogy szerdára marad a dolog. Szerdán is felhívtam, mikor megy, erre péntekre tolta ki. Ma is felhívtam, mert akkor én is úgy megyek hozzájuk, szombatban egyeztünk meg, de ez nekem nagyon rosszul esett:(. Jól érzi magát, oké, de már nekem eszméletlenül hiányzik, 9 hónapja együtt vagyunk, most egy hete nem láttam, de már a falnak mennék, annyira rossz nélküle, interneten se tudunk dumálni:(. Féltékeny is vagyok, egy csaj azzal rágja a fülemet, hogy biztos megcsal... Nem hiszek neki, de valahol a lelkem mélyén félek:(. Félek, hogy szombaton is el fogja tolni a dolgot, és én akkor tényleg kibukok, már napok óta tervezem a közös programokat:( Ez normális? Ti is így reagálnátok, vagy én vagyok túl érzékeny?
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!