Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántott a párom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Párom 7.-dikén utazott el látogatóba, és azóta is nagyon várom haza:( Előszőr úgy volt, hogy kedden jön haza, felhívtam, de mondta, hogy szerdára marad a dolog. Szerdán is felhívtam, mikor megy, erre péntekre tolta ki. Ma is felhívtam, mert akkor én is úgy megyek hozzájuk, szombatban egyeztünk meg, de ez nekem nagyon rosszul esett:(. Jól érzi magát, oké, de már nekem eszméletlenül hiányzik, 9 hónapja együtt vagyunk, most egy hete nem láttam, de már a falnak mennék, annyira rossz nélküle, interneten se tudunk dumálni:(. Féltékeny is vagyok, egy csaj azzal rágja a fülemet, hogy biztos megcsal... Nem hiszek neki, de valahol a lelkem mélyén félek:(. Félek, hogy szombaton is el fogja tolni a dolgot, és én akkor tényleg kibukok, már napok óta tervezem a közös programokat:( Ez normális? Ti is így reagálnátok, vagy én vagyok túl érzékeny?
Csinálj magadnak addig is programot! Az egyáltalán nem extrém, hogy az ember egy hétig nem találkozik a párjával, ennyi időt azért tudni kell kibírni :)
2012. szept. 13. 15:27
3/11 A kérdező kommentje:
Kibírom, de eszméletlenül hiányzik:(. Dolgozok, addig okés, de szeretnék már mellette lenni, átölelni újra, és minden...:S. Meg nem is esik jól, hogy ennyire nem siet haza:S Elhiszem, hogy jól érzi magát, de én nélküle nem.
2012. szept. 13. 15:32
4/11 anonim válasza:
Te vagy túl érzékeny. Egy hét az semmi. Volt hogy három hétig nem láttam a párom. Szóval nyugi:)24F
2012. szept. 13. 15:35
5/11 anonim válasza:
ha szombaton is elhúzza kérdezd meg hogy miket csinál meg ilyesmi!!Tudakolódj!!Vagy mond el neki a kétségeidet!!
2012. szept. 13. 15:37
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi, igyekszem változni, tudom, hogy neki is kellemetlen, ha naponta azzal kezdem, melyik busszal jön haza. Csak mindig úgy érzem, ha nem kérdezem, haza se jönne vagy egy hónapig. Haverjai tartják ott, szerintem
2012. szept. 13. 15:37
7/11 anonim válasza:
itt szerintem a legnagyobb problémát az jelenti, hogy nem tarja a szavát, és ezért bizonytalan leszel. Én is utálom, ha valaki tologatja a megbeszélt dolgokat, legyen az a párom vagy más. Ez természetes, hogy így érzel. De ha szombaton is eltolja, én azért közölném vele a helyedbe, hogy rád is lehetne tekintettel.
2012. szept. 13. 15:40
8/11 A kérdező kommentje:
Igen, tervezem a dolgot, hogy ráolvasok a fejére. Megértem, hogy ötévente egyszer, ha elutazik oda, de nem így beszéltük meg, úgy volt, kedden hazajön, úgy is vettem ki a szabadságomat, de az is úszott, mentem is dolgozni. Nem esett jól, majdnem sírtam, amikor mondta, de utána megmondtam, hogy az legyen az utolsó időpont, de már ebben sem bízok:( Holnap megkérdem, jön-e szombaton, de ha nem, akkor megmondom, mi is a gondom
2012. szept. 13. 15:47
9/11 anonim válasza:
Jól teszed. Attól mert ritkán megy haza, még nem kell semmibe venni az érzéseidet. Én mindig szóvá teszem az ilyen dolgokat. Mert igen is ember vagy, akinek vannak érései, és nem rángathat úgy mint egy bábut.
2012. szept. 13. 15:51
10/11 A kérdező kommentje:
Nem ott lakik, tőlem 40 km-re, most a haverjaihoz utazott el látogatóba. Én még nem voltam ilyen helyzetben, mert a barátaim szerencsére itt laknak a közelben, de max egyszer csúsztatnék, pár napot, mert tudom, milyen rossz lenne neki is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!