Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikük szerethet igazán?

Figyelt kérdés

1. A barátom, vele volt egy mosolyszünet,mert ráuntam és szakítottunk,aztán nagy nehezen elérte,h újra összejöjjünk,eleinte idegesített,de mindenáron velem akart lenni. Most nagyon örül,h sikerült neki,de így megint kezd laposodni a kapcsolat. Korlátozni akar,és elég nehéz így vele,de szeretem.

2. Ő egy egész más típusú fiú. Benne nincs birtoklási vágy,nem akart engem megszerezni, de valahogy olyan flörtölős volt velem,elég laza és vagány csávó,és később ki is derült,h tetszem neki,de azt mondta ,h nem akar tőlem semmit,mert tiszteletben tartja,h én a barátomat választottam. Azt mondta,érezzem magam jól. Vele kapcsolatban azt bánom,h az nem derült ki,hogy mi lett volna ha igent mondok neki. A nem az úgy látszik nem,amióta ez kiderült,beszél ugyan velem,de már sokkal hidegebb és távolságtartóbb.

3. Ő pedig egy nagyon rendes fiú,aki már nagyon régóta a barátom. Én mindig csak barátként tekintettem rá,és ez így is volt jól. Szinte mindenben számíthattam rá. Sok helyre elkísért,sok mindent csináltunk együtt,de bennem még csak fel sem merült,h akarna valamit. De amikor otthagytam a barátomat akkor kibujt a szög a zsákból,és kiderült,h nagyon is akar valamit, de mivel elutasítottam ,végül összeveszés lett belőle, azóta megsértődött,és nem is állunk szóba egymással.

2012. szept. 12. 22:09
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

na tessék,a 3. a legjobb legrendesebb,és ő a barát -.-

sose értettem :/ barátzóna ....

2012. szept. 12. 22:10
 2/10 anonim ***** válasza:
a második, mert ő mondta, hogy érezd magad jól
2012. szept. 12. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:

A 2-3 a jók.

A rendes srác a legjobb de ő neked nem elég tökös, így marad a 2.

2012. szept. 12. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a 3. Mivel a 2 csak úgy lemondott rólad , és a leirtakból csajozós tipusnak képzelem..szóval..
2012. szept. 12. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
A második a legjobb, csak már késő.
2012. szept. 12. 22:20
 6/10 anonim ***** válasza:

,,de szeretem"

Akkor?Próbáld meg megmenteni a kapcsolatotokat!Ne cseréld le!

Én is ezt tettem,ha baj volt a barátnőmmel.

Engem kiskoromban erre tanítottak: ,,Ami nem működik,azt megpróbáljuk megjavítani,nem dobjuk el azonnal,mert van jobb!"

Ebben a hitben élek.

Ahhoz képest,hogy 14 éves vagyok.Van barátnőm,nem d.gni.

Tehát:Hajrá,nincs lehetetlen,csak tehetetlen! :)

2012. szept. 12. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem szeret, még ha azt is mondják, hogy igen :P Sose hidd el az ilyet! :D :))
2012. szept. 12. 22:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Mondani csak a barátom mondta,hogy szeret.
2012. szept. 12. 22:23
 9/10 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
2012. szept. 12. 22:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Az 1.-t már megszoktad, hozzá csak ragaszkodsz és ő is hozzád. Abból már nem lesz jó kapcsolat.

A 2. azért érdekel, mert túl könnyen lemondott rólad és Te meg úgy vagy vele, hogy Csakazértis!-mindig az kell, aki elérhetetlen.

A 3. biztos nagyon örülne neked és megbecsülne. Abból még lehetne vmi.

De ha összejössz Mr.3-mal, akkor se fogsz nyugodni Mr.2 miatt. Szoval szerintem hagyd ott Mr.1-et, próbáld meg Mr.2-vel. És ha megnyugszik az egód, hogy ok kellesz neki, akkor már Neked nem fog kelleni. És jöhet a tuti befutó: Mr.3!!!

És boldogan éltek, még meg nem haltok!:)...

...vagy amíg be nem lép egy Mr.4:)

2012. szept. 12. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!