Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Még mindig szerethet? /én még mindig. /
14 és fél éves lány vagyok, van egy fiu akit nagyon szeretek, és ezt ő is tudja. már 2x jártunk, és én megint szeretnék, csak azt nem tudom, hogy ő szeretne e velem. Elég félreérthető dolgokat csinál, ezért megkérdezlek titeket is, mint kívülállók:)
Pl. ma is találkoztam vele, és neki ott volt a haverja, akivel sokat dumált, stb.. Én mentem a haverja mellett, és egyszercsak megkér, h menjek át mellé, mert azt szeretné, hogy mellette sétáljak..
Másik ilyen dolog: Ekkor már ott volt a bátyja is. A bátyja megfogta a seggem, én erre nagyon ideges lettem, de nem szóltam senkinek. Később végülis megtudta, és azt is hogy hogyan reagáltam erre a fogdosós dologra, és megkérdezte, hogy neki megengedném e, hogy megfogja a seggem:)
Később megálltunk egy kirakat előtt, és egy csomó szerelmes dolog volt kint.. Megkérdezi tőlem, hogy én melyiket venné meg neki. Mondom, nemtudom. Erre ő, a szivet.. Ugye?... Így tovább.. Szerintetek? Van esélyem még harmadszorra is? Segítsetek, nagyon fontos lenne !:)
Végre:) Az első szakítás oka, egy másik fiu volt, de abból nem lett semmi. csak egy fellángolás volt
A második szakítás oka meg egy félreértés: a barátnőmmel fogadtunk, hogy szivassak meg valakit, rakjuk ki, hogy kapcsolatba vagyunk facebookon. Én hülye meg nem szóltam a fogadásról neki:( Ő meg szakított. Pedig a barátnőm is mondta neki, hogy fogadtunk.
ha Te így játszogattál vele - mert azért legyünk őszinték ezt tetted - miért csodálkozol ha ő is hasonlókat tesz? lehet, h újra kezdené veled, de elég komolyan elbizonytalanítottad. ha 14 éves vagy lesznek még ilyen "gyerek" játszmák. mert ezekből tanultok. kérlek ne bántódj meg.
35N
Uhh b*zd ki és akkor ezek után csodálkozol ha szívat téged?Hát nem véletlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!