Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem? Szerethet még?
Figyelt kérdés
Az első kapcsolatom 2 évig tartott! Igazi 'tini' szerelem volt. Elköltöztem, és megszakadt a kapcsolatunk, mindez 4 éve volt, az elején próbáltam felvenni a kapcsolatot vele de elzárkózott, mert haraggal váltunk el. Nem régen chateltem vele, véleményt kértem egy szakról amire jár az egyetemen. Nagyon kimért volt a beszélgetés elején, de aztán nagyon sok nem kérdezett személyes dolgokat is írt, ami meglepett, hiszen évek óta nem beszéltünk. Első szerelmem, nem tudom és nem is akarom elfelejteni. Egy egyetemre fogunk járni szeptembertől. 2 éve kapcsolata van, úgy tűnik boldog, de képtelen vagyok elképzelni, hogy bárkit úgy szeressen mint engem akkoriban. Nekem is voltak kapcsolataim, de sosem voltam olyan szerelmes mint vele. A barátnője másik városba kollégiumba költözik az egyetem miatt, hétvégente fog haza járni. Szerintetek ha egy egyetemre fogunk járni élőben is beszélgetni fog velem, esetleg megfordulhat a fejében a folytatás? Jó lenne...2012. aug. 19. 21:26
1/2 anonim válasza:
beszélgetés kb :50% fojtatás hát nem biztos
2/2 anonim válasza:
Ha barátnője van, ne akarj közéjük állni! Amúgy az is lehet, hogy csak barátságot akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!