Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak beképzelem ezt a dolgot, vagy ennek ellenére is szerethet valaki ennyire, hogy velem marad?
Évek óta folyton azt érzem magamon, hogy büdös vagyok. Mindenemen. Ha egy ember mellettem megpiszkálja az orrát, a sírás kerülget, mert tudom, hogy miattam teszi. Vagyis a fejemben ez a kép él. Volt már egy pár pasim és sok barátom van, de mindig azt gondoltam, hogy annyira szeretnek, hogy elviselik a szagom. Szerintetek hülye vagyok? Nem merek erről senkinek sem beszélni, nagyon kínosnak érzem!
A mostani barátomat sem értem, hogy hogy bír mellettem megmaradni! Habár látja, hogy fürdök és hajat is mosok rendszeresen...
Szerintem erről beszélned kéne egy bizalmasoddal, már attól is oldódna a szorongás. Elmondod valakinek, hogy valószínűleg alaptalanul van egy félelmed, attól tartasz, hogy..
Ha így sem oldódik meg, akkor el kéne menned egy pszichológushoz. (Oda nem az elmebetegek járnak, hanem akik szorongósak, izgulósak).
Elmondanád és feloldaná a szorongásodat.
De most komolyan érzel szagot? Vagy csak félsz, hogy mi van ha büdi vagy?
20/l
#3 Nem, nekem nem igazán volt ilyen. Kicsit talán mindig is túlzásba vittem a tisztálkodást.
#4 Igazából nem érzek magamon semmit, de azt gondolom, hogy azért nem, mert már megszoktam. Néha a lábam szokott büdi lenni, de ebben a melegben talán nem csoda (bár használok lábhintőport és a cipőimet is "ápolom").
#4 Ja és köszönöm a tanácsokat, talán tényleg segítene rajtam, ha beszélnék róla valakivel!
De talán már most látom, hogy ti sem gondoljátok, hogy valaki így lenne velem, ha tényleg kellemetlen szagom lenne.
velem sokszor van olyan, h ha valaki picit hosszabb ideig néz engem a buszon vagy az utcán, akkor rögtön azt gondolom, hogy fikás az orrom, vagy csipás vagyok, vagy ilyesmi.
Te ezt mesterfokon űzöd...
Hidd el, ha büdi lennél, azt egyértelműen tudnád!
Amúgy, ha bizonyíték kell, megszagollak! eskü..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!