Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ducibb vagyok (165 cm,63 kg), már nem is lehet jó pasim?
hát.. én anno 163cm voltam és 70-1-2 kg. az se semmi!!!
és találtam magamnak egy izmos jóképű fiút,aki lényegében az arcomba szeretett bele szerintem. azóta 163/58 vagyok. de ez teljesen más kinek mi a jó pasi. én az izmosakra bukom,a sportosabbakra. de lehet,hogy más pedig egy mackósabbra,vagy épp egy vékonyra. te milyenre gondolsz? eyébként rengeteg olyan ffi van,aki szereti a kis feleslegeket.
Egyrészt.. 165/63.. Ez relatív.. Én ~150/42 vagyok, de métsem az az álomalakú.. Illetve kinek mi..
Másrészt.. A tényleg jó pasi szerintem ne arra hajtson hogy milyen alakodvan (vagyis nyilván azt is vegye figyelembe, de ne az kegyen az elsődleges szempontja) hanem hogy milyen belső tulajdonságaid.. Egyépjént hány éves vagy? :)
Sztem maradhat :P
De ha téged zavar, frusztrál, akkor ne rinyálj, hanem dolgozd le, egyél máshogy, életmódváltás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!