Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lassan 18 éves vagyok, szeretnék már egy komoly párkapcsolatot, de sajnos az elmúlt időben nem volt időm/kedvem ismerkedni senkivel max. a suliban. Van 1-2 srác akinek (szerintem) tetszem, de egyikük sem kezdeményez, hagyjam őket a fenébe vagy hajtsak rájuk (persze nem nyomulásra gondoltam..)? Nem vagyok túlságosan jó nő, de azért próbálkozok.. :) Hol ismerkedhetnék intelligens, normális pasikkal? :) Az önbizalmam kicsit lapos, de most már lassan kezd minden rendbe jönni..2012. szept. 12. 21:18
1/4 anonim válasza:
Bárhol :) mi tanulunk vagy dongózunk.Így nem lehet leszűkíteni ezt.Ha tetszel a srácoknak akkor jó.na meg az önbizalmad is lassan helyre áll.egész pozitívan állsz hozzá ez jó :)
F19
2/4 anonim válasza:
Sok intelligens egyedülálló,gyermektelen férfiú van itt,hogy normálisak e,hát az jó kérdés! :DD
3/4 A kérdező kommentje:
Na jó nem kell teljesen normálisnak lennie... :DD Jó, ha lehet valakivel hülyülni.. :D
2012. szept. 12. 21:24
4/4 anonim válasza:
Nekem azt mondták,hogy templomban és könyvtárban keressek normális lányt,de még nem jutottam odáig,hogy el is menjek na meg katolikus templomba akárhányszor voltam 70 és a halál közötti nénik voltak csak,azok meg nem a zsánereim.Amúgy nem tudom,hogy hol lehet a normális természetes élőhelye,de ha megtalálod légyszi szólj kedves kérdező!
21/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!