Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 13/L
Sziasztok nem tudom hogy mit csináljak a barátom 17 éves én meg 13 vagyok.Neki az a baja velem hogy nem beszélek vele sokat és már azt mondta hogy szakít velem.Én nagyon szeretem de nem tudom hogy miről beszéljek vele.Lehet azért mert fiatal vagyok hozzá képest?(Mással nem vagy ilyen szótlan).Nekem ő az első barátom vele volt az első csókom így egyértelmű hogy nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni.
Nem kérek olyan válaszokat hogy túl fiatal vagyok és nekem még a tanuláson kell hogy járjon az eszem nem a fiukon.
Légyszíves segítsetek nekem.
- ez büntetendő :)
- nem a beszélgetés hiányzik a pasinak elhiheted.
- első csóknak mi köze a szeretethez na jó van átfedés.. és a szeretetnek a szerelemhez na köztük már nincs.
- na ná h nem értékelhető beszélgető partner 1 13 éves 1 17 évesnek bár mint mondta úgysem ez izgatja.
Tizenhét évesen tuti videójátékozik: első téma
biztos tud egypár bulis storit amit elmesélhetne neked: téma kettő
biztos érdekli a sport: foci kosár tennis... :téma három
Ha te vagy ő néz valamilyen sorozatot akk arról is: téma négy
a csajozás az ugye kimarad.
Vagy elevenítsd fel közös élményeiteket: téma öt
remélem ennyi elég lesz. Plusz elmondhatod mi történt veledaznap vagy akármi.
"Lehet azért mert fiatal vagyok hozzá képest?"
ja, he!
Úgy sajnálom a kislányokat, minden hülyeséget elhisznek. Kérdezd meg erről egy idősebb, őszinte barátnődet. Meg fogsz döbbenni, mik vannak. :)
Mondjuk, amilyen kis buták vagytok ilyenkor, simán lefeküdnél vele, hogy ne szakítsatok. Pedig ez lesz a vége.
Pedig k-ra úgy néz ki hogy neked ő tök fölösleges! Mégcsak nem is beszélgettek! Dugni dugtok?
"miről beszéljek vele" "Mással nem vagy ilyen szótlan"
Te jó ég! Mondok jobbat! Minek neked egy fiú?!?!?!?!?!?!
"nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni"
Lóf.szt szereted! Azt sem tudod mi az! Hogy is szerethetnél valakit akivel nem tudsz normálisan kommunikálni?!
Ne verd át magad!!! Te max az érzésbe lehetsz szerelmes, vagy csak nagyon akarod hogy az legyél mert ezt látod a többi majomtól!
Te magad írtad le hogy tulajdonképpen semmi közös dolgot nem tudtok csinálni mert annyira feszélyez téged hogy szinte hozzá sem szólsz! Ez nevetséges! Mintha azt mondanám hogy éhen halok és csak nézni akarom a kaját és nehogy elvegyék előlem mert éhen fogok halni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!