Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 13/L

Figyelt kérdés

Sziasztok nem tudom hogy mit csináljak a barátom 17 éves én meg 13 vagyok.Neki az a baja velem hogy nem beszélek vele sokat és már azt mondta hogy szakít velem.Én nagyon szeretem de nem tudom hogy miről beszéljek vele.Lehet azért mert fiatal vagyok hozzá képest?(Mással nem vagy ilyen szótlan).Nekem ő az első barátom vele volt az első csókom így egyértelmű hogy nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni.

Nem kérek olyan válaszokat hogy túl fiatal vagyok és nekem még a tanuláson kell hogy járjon az eszem nem a fiukon.

Légyszíves segítsetek nekem.

2012. szept. 12. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
eléggé fiatal vagy akármihez is.
2012. szept. 12. 21:08
 2/11 Mókusgyilkos ***** válasza:

- ez büntetendő :)

- nem a beszélgetés hiányzik a pasinak elhiheted.

- első csóknak mi köze a szeretethez na jó van átfedés.. és a szeretetnek a szerelemhez na köztük már nincs.

- na ná h nem értékelhető beszélgető partner 1 13 éves 1 17 évesnek bár mint mondta úgysem ez izgatja.

2012. szept. 12. 21:11
 3/11 anonim ***** válasza:
igen a korkülönbségből adódik, hogy nincs közös témátok, nem tudtok miről beszélgetni... sajnos ennek előbb-utóbb úgyis vége lesz :S
2012. szept. 12. 21:11
 4/11 anonim válasza:
Mért nem csináltok ilyen tartalmas progikat? nemtom pl kirándulás közös fürdőzés utána erről lehet beszélni h pl na milyen jo vt nekem ez teccett a legjobban stb
2012. szept. 12. 21:13
 5/11 Geta96 ***** válasza:

Tizenhét évesen tuti videójátékozik: első téma

biztos tud egypár bulis storit amit elmesélhetne neked: téma kettő

biztos érdekli a sport: foci kosár tennis... :téma három

Ha te vagy ő néz valamilyen sorozatot akk arról is: téma négy

a csajozás az ugye kimarad.

Vagy elevenítsd fel közös élményeiteket: téma öt

remélem ennyi elég lesz. Plusz elmondhatod mi történt veledaznap vagy akármi.

2012. szept. 12. 21:15
 6/11 anonim ***** válasza:

"Lehet azért mert fiatal vagyok hozzá képest?"

ja, he!

2012. szept. 12. 21:16
 7/11 anonim ***** válasza:
a pasid 1 év múlva pedofil lesz hurrá huráá ! :D
2012. szept. 12. 21:38
 8/11 anonim ***** válasza:
ha már mindenképp járni akarsz valakivel,akkor inkábbkeresgélj a 15évesek között. hozzád a 17 már "öreg"!!
2012. szept. 12. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Úgy sajnálom a kislányokat, minden hülyeséget elhisznek. Kérdezd meg erről egy idősebb, őszinte barátnődet. Meg fogsz döbbenni, mik vannak. :)

Mondjuk, amilyen kis buták vagytok ilyenkor, simán lefeküdnél vele, hogy ne szakítsatok. Pedig ez lesz a vége.

2012. szept. 12. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Pedig k-ra úgy néz ki hogy neked ő tök fölösleges! Mégcsak nem is beszélgettek! Dugni dugtok?

"miről beszéljek vele" "Mással nem vagy ilyen szótlan"

Te jó ég! Mondok jobbat! Minek neked egy fiú?!?!?!?!?!?!

"nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni"

Lóf.szt szereted! Azt sem tudod mi az! Hogy is szerethetnél valakit akivel nem tudsz normálisan kommunikálni?!

Ne verd át magad!!! Te max az érzésbe lehetsz szerelmes, vagy csak nagyon akarod hogy az legyél mert ezt látod a többi majomtól!

Te magad írtad le hogy tulajdonképpen semmi közös dolgot nem tudtok csinálni mert annyira feszélyez téged hogy szinte hozzá sem szólsz! Ez nevetséges! Mintha azt mondanám hogy éhen halok és csak nézni akarom a kaját és nehogy elvegyék előlem mert éhen fogok halni!

2012. szept. 12. 22:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!