Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
a barátom aztkérte hagyjam hogy beszéljen a csaj barátai is facebookon mert neki azok csak barátai és ő hisz a fiú lány barátsága adtól hogy én nem és ő hűséges. Meg hogy neki szüksége van a barátaira-.- . Én mondtam h beszéljen velük, de akkor ne zavarja ha nála leszek és benézek a facebbokjába. Erre azt válaszolta hogy őse nézegi meg hogy én mit beszélek a barátnőimmel. Meg hogy én egyszer is turkáltam a fészébe' és tuti nem bízok benne ez esik neki szarul. Szerintetek mit tegyek? Sz*rjam le énis az ő facebook fiókját mint ő az enyémet?

2012. szept. 12. 19:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
barátaival is*
2012. szept. 12. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:

szerintem bízz benne.én is beszélgettem lányokkal amikor volt barátnom.Természetesen voltak tabuk

Ha nem bízol benne akkor inkább szakíts.Mindenkinek kell barát

2012. szept. 12. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyen helyesírással nem is értené, hogy mit művelsz fbn.

Egyébként meg teljesen igaza van. Ha engem bárki eltiltana a barátaimtól, az mehetne melegebb éghajlatra..

2012. szept. 12. 20:02
 4/11 Hunter92 ***** válasza:
Attól, hogy a barátnője vagy, a égvilágon semmi jogod nincs turkálni az üzenetei között. Egyáltalán milyen ez már, hogy engedélyt kell kérnie, hogy a csaj ismerőseivel beszélgessen? Próbálj meg egy kicsit jobban megbízni benne.
2012. szept. 12. 20:03
 5/11 A kérdező kommentje:
azért nemtudom hogy 1 és fél év után is titkoloznia kéne,hogy kivel dumálgat ..
2012. szept. 12. 20:06
 6/11 Hunter92 ***** válasza:
Ez nem titkolózás. Van magánélete, amihez semmi közöd. Én sem hagynám senkinek, hogy az üzeneteim között vájkáljon. Csak rám tartozik, hogy kivel mit beszélek.
2012. szept. 12. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát a barátaitől eltiltani hülyeség csak azért mert neked nem tetszik. A fb-ban meg bárhol turkálás is az.

Az hogy barátnő vagy nem jogosít fel arra hogy ellenőrizd minden mozdulatát, beszélgetését.

Plusz ha így folytatod akkor egy idő után az agyára fog menni a féltékeny pics@ viselkedés. 1,5 év után igazán bízhatnál benne.

2012. szept. 12. 20:14
 8/11 A kérdező kommentje:
hát akkor ezzel felkell hagynom..mert vele szeretnék maradni.
2012. szept. 12. 20:18
 9/11 Hunter92 ***** válasza:
Helyes. És tényleg ne érezd úgy, hogy titkolózna előtted. Ha titkolózni akarna, azt sem mondta volna, hogy beszélget csajokkal. Én, ha csak srácokkal beszélgetnék face-en, akkor sem engedném meg a barátnőmnek, hogy kedvére, bármikor belenézhessen, az üzeneteimbe.
2012. szept. 12. 20:21
 10/11 A kérdező kommentje:

hát amugy nem is az hogy megmondja hogy most pl beszélek XY-on nal. mert nem mondja meg, azt állította régebben h azért nem mert biztos ki akadok ha meglátom ha beszélget nőneművel mert annyira féltékeny vagyok. és mindig megkérdeztem hogy kivel beszélget mikor lassabban válaszolt az üzeneteimre. Ezért is haragudott meg sokszor. Ezért kért arra h ne legyek ennyire féltékeny és had beszéljen akkor a barátaival amikor akar meg persze ne turkáljak.

De tényleg fel hagyok ezzel, és hátha jobblesz mostmár a kapcsolatunk:)

2012. szept. 12. 20:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!