Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? (bővebben lent. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés
1 éve van barátom,nagyon jól megértjük egymást,bízunk egymásban,szeretjük egymást,de egyik nap azt álmodtam hogy az új srác aki jött az osztályomba megkérdezte tőlem hogy járnék e vele,de én megmondtam neki hogy csak haverok legyünk mert van barátom,ezt ő el is fogadta.viszont igazából 1x sem beszéltem vele,csak "sajnáltam" hogy őt is piszkálják,akárcsak engem,de nem voltam bele szerelmes meg semmi.most nem tudom mit érzek iránta,de szeretném ha ő max csak egy haver lenne,semmi több,mert én a barátomat szeretem! senki mást,és nem is akarok! :( kérlek segítsetek,normális válaszokat légyszi.ti már voltatok ilyen helyzetben?mikor és hogyan múlt el ez a rossz helyzet?
2012. szept. 12. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha szereted a barátodat és nem akarsz rajta kívül senkit, akkor ne törődj ilyen álmokkal ...!

Az álmok nem befolyásolhatóak ...!

Leírtad a kérdésedben a választ ...:) ;)

2012. szept. 12. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Most egy álom miatt rinyálsz?
2012. szept. 12. 13:37
 3/7 A kérdező kommentje:

1:köszi :)

2: igen,mert a valóságban is olyan fura a helyzet

2012. szept. 12. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:

figyu, ne aggodj en is 1 eve vagyok eggyut a bratommal es jopar ilyen almom volt csak annyi kulonbseggel hogy 1 par alom teljesult is(szoval meg kerdeztek tolem hogy akarok-e veluk jarni, es hat ha nem lett volna baratom osszejotttem volna vele,de csak addig amig bele nem gondoltam hogy en efektiv osszejohetek vele de o mondjuk csak megb@szna es utana annyi, es akkor atgondoltam a helyzetet es azt mondtam hogy nekem a baratom fontos es en ot akarom) roviden csak annyi hogy mindenki kerul olyan helyzetbe hogy neha kicsit masra vagyik vagy mas utan huz a szive de akkor el kell gondolkozni hogy vajon miert (mert ha azert mert nem szereted mar a masikat akkor hagyd ott) es helyesen kell donteni... es ezt azok nem tudjak megcsinalni helyetted akiknek felteszed itt a kerdest

Sok sikert, es gondold at hogy ki kell neked valojaban

2012. szept. 12. 13:57
 5/7 A kérdező kommentje:
utolsó,köszi a választ,nem nem a barátommal van a baj,és mostmár teljesen biztos vagyok benne,hogy 100%osan őt szeretem :)
2012. szept. 12. 17:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig nem tudom mi van :( imádom a barátomat,de az osztálytársam is tetszik sajnos,pedig ugye nem is ismerem,mert új.valaki segítsen,hogy hogy múlhat el ez a kettős érzés :(
2012. szept. 14. 19:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát az a baj,hogy q probléma még mindig fennáll,annyi külömbséggel,hogy már beszéltem egy párszor vele,meg adtam neki tollat,stb,együtt írtunk dogát,és tök rendes,meg jófej,vicces volt.

Viszont a barátommal fél éve elég sok a veszekedés :( légyszi adjatok tanácsot

2012. dec. 7. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!