Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pasi megadja nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi megadja nekem a számát, akkor azzal mi a célja?

Figyelt kérdés
Miután ő is megadta (pedig nem kértem), így én is. Szóba került, hogy találkozunk, de ezt más módon is megbeszélhetnénk. Vajon tényleg felhív? Félek, hogy mi van, ha mégsem? De akkor minek adta meg a számát?
2012. szept. 11. 22:46
 1/4 Mókusgyilkos ***** válasza:

azért h ha "mégsem" akkor hívd fel te.

na meg ha előbb hívod mint ahogy ő hívna téged az ad 1 kis távpontot h mennyi esélye van nálad :P

2012. szept. 11. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megjátszd a lottón.
2012. szept. 11. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Jajj Istenem! Nem akarlak bántani, hidd csak el! De ezektől a kérdésektől néha ki tudnék ugrani az emeletről!

Szerinted, ha tel.szám csere volt, miért???

Hogy beszéljetek.... aztán, hogy szexet akar-e vagy többet, ki tudja?!

Ha nem is ismered, mi az, hogy "FÉLEK", hogy mi van, ha mégsem? Mi lenne?

Majd felhív más... ne reagáljátok már ezeket az apró dolgokat így túl.. és minek feltenni olyan kérdést, amire te magad is tudod a választ?

2012. szept. 11. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy te hívd fel, és hogy spóroljon a telefonszámlán.
2012. szept. 12. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!