Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell levenni a lábáról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell levenni a lábáról egy extrémen nyugodt pasikról?

Figyelt kérdés
Akit nem izgat semmi,felőle a világ is összedőlhet,ő akkor is jól érzi magát a bőrében. Annyira nyugodt,hogy az már fáj. Semmitől sem fél,mindenbe bátran belevág. Laza,és inkább csak úgy fogja fel az életet,mint egy vicc. Felbosszantani sem lehet,semmi sem fog rajta. Ha valaki megpróbálja,semlegesen vállat von,és úgy tesz mintha mi sem történt volna. Leszarja a világot,és végül is valahol igaza is van. De nagyon nehéz a bizalmába férkőzni,nagyon flegma.

2012. szept. 11. 17:35
 1/7 A kérdező kommentje:

bocsánat! elírtam a kérdést!

nem pasikról, hanem PASIT!

2012. szept. 11. 17:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.:D

Hát nem lesz egyszerű dolgod,de én pl szeretem ha kimutatja a lány hogy tetszem neki.;)

2012. szept. 11. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok.

Úgy, ha olyan vagy, mint ő.

2012. szept. 11. 17:38
 4/7 Macs1209 ***** válasza:

Sehogy. Érd el, hogy ő akarjon levenni a lábadról.

Ha annyira akarod vele a kapcsolatot... nem lesz

leányálom, de lehetséges megcsinálni.

2012. szept. 11. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Én és a párom is ilyen személyiségek vagyunk. Beszélgess vele. Nem fog megharapni, szóval csak bátran.:) Ha nem beszélsz vele, akkor nem lesz semmi... Ne hangoskodj körülötte, ne viselkedj ésszerűtlenül, legyen egy kellemes, nyugtató kisugárzásod, bár ugye nem ismerem az illető, szóval most csak tippeket mondtam...
2012. szept. 11. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
az élethez való viszonya, és egy barátnő akit szerethet és aki a párja lehet aki tetszik neki és dughat vele az egy kissé igen csak más :)
2012. szept. 11. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen pasi vagyok. Nálam a lassú, türelmesen haladós módszer jön be!
2012. szept. 12. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!