Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pasi megadja a jelszavá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi megadja a jelszavát, akkor nem csal meg? Vagy csak tereli a gyanut? :S

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 23:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
nemmindegy hogy milyen jelszavát adja meg.és hidd el ha megakar csalni ugyis megteszi és ha nemakarja akkor ugysem tudod meg. ez a büdös igazság :S én 4 bnőmet csaltam meg nyilvánosan kb minden hétvégén és 1ik sem tudta meg... és tudták a myvip msn jelszavamat is. de ott a telefon amiből kilehet törölni mindent... :) és az nincs nállad mindig!
2010. jan. 29. 23:53
 2/14 A kérdező kommentje:
miért csaltad meg őket? amugy 2 éves kapcs. azért adta meg, mert nagyon féltékeny vok. volt már jó pár veszekedésünk. nem közösségi oldal, azokon nincs font. hanem e-mail jelszavak.
2010. jan. 29. 23:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Megadhat neked 3 jelszót is, úgy,hogy közben a 4. címről kavar.. Ha akar, megtalálja a módját.. Egyébként nem kéne egyből kombinálnod..
2010. jan. 29. 23:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a bizalom jele... Ha meg akar csalni úgy is megtalálja a módját.

De azt kéne megtudni hogy miért vagy féltékeny? nem bízol magadban? vagy benne?

Bizalom nélkül miféle kapcsolatotok van?...

2010. jan. 29. 23:58
 5/14 A kérdező kommentje:
a fenébe.. tom, erre is gondoltam, h a 4. - rol kavar. de h lehetne erre rajonni? mar elegem van belole, nemmerek vele ovszer nelkul szexelni, undorodom tőle. neha meg szükségem van a szexre. neha meg ugy érzem, h tenyleg szeretem. :S
2010. jan. 29. 23:58
 6/14 A kérdező kommentje:
ja, bizalom nelkul sz.r kapcs. unk van. :S
2010. jan. 29. 23:59
 7/14 anonim ***** válasza:

akkor vess véget neki... Még ha meg is csal... biztos hogy szembesülni akarsz vele?

Bizalom nélkül kár a kapcsolatért. Ennek vége... írd le a veszteséget és lépj tovább... Különben csak emészted magad. szerintem...

2010. jan. 30. 00:02
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
ennyi válaszodból szerintem neked is lejön h milyen tartós lesz a kapcsolatotok.........bízz benne vagy ha nemmegy akkor hagyd de ennek nemsok értelme van. am 1. voltam és azért csaltam meg őket mert nem mertek semmit bevállalni még csókot is alig.énmeg ráuntam és péntek szombat felénk jo buli van:D ja és bulizni sem jöttek el mert hogy az milyen sz*r hely...
2010. jan. 30. 00:03
 9/14 A kérdező kommentje:
sztem te még csak 15-16 éves, éretlen kisfiu lehetsz. én azért komolyabb valaszokra varok. elég szánalmas, h megcsaltad őket. ez nem a férfiasság, hanem a gyávaság jele, h nem tudtad nekik megmondani, a szemükbe, h mi a helyzet. ja, tom, h szakitani kellene. de kb. 1 hete beszéltük meg, h akkor rendbehozzuk a kapcs. ot, de basszus engem kisért a mult ( nem akarom leirni, h mi, nem csalt meg, csak ismerkedés volt, az se olyan célból, de én eléggé a szivemre vettem :S ). meg ez, h ugy érzem, ha szakitanánk, akkor megint jönnének az idiótábbnál idiótább pasik randizni. mindig az olyanokat fogtam ki. leszamitva a baratomat. pedig nem vok csunya lany. :S
2010. jan. 30. 00:06
 10/14 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem bízol benne akkor már eleve gáz. Amúgy meg vannak figyelőprogramok a gépre, ha tudni akarod mit csinál. De az már elég nagy baj, ha ilyennel nyomozol utána.
2010. jan. 30. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!