Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy pasi megadja a jelszavá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi megadja a jelszavát, akkor nem csal meg? Vagy csak tereli a gyanut? :S

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 23:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én 24 éves férfi vagyok. de ha visszanézegeted, miket írtam, akkor szerintem is adja magát a dolog... És lehet hogy jönnek a dinka pasik, de talán még mindig jobb, mint agyonstresszelni az életedet... szerintem... Nem lenne jobb egy olyan kapcsolatban ahol nincs szükséged a párod jelszavára, mert tudod hogy nem tenné meg... mert neki te vagy a legfontosabb... és tartod olyan erkölcsösnek, hogyha vki más tetszene meg neki (mert előforfulhat), akkor előtte lezárná veled a kapcsolatot.

De ha gondolod privátban megbeszélhetjük.

2010. jan. 30. 00:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Te mit görcsölsz még ezen a kapcsolaton?

Látványosan vége. Ha szeretnéd a srácot bíznál benne, de mindenhol azt keresed hogy megcsal e? Ennek a szerelemnek vége.

Szakíts vele hadd találjon magának ő is hozzá illő párt és te is magadhoz valót. De azért gyakorolhatnád a bizalmat azzal, hogy hitelt adsz a szavának és nem nyomozol utána és nem agyalsz.

Ha nem egy akkor szakítsatok mert egy ilyen csak stresszt okoz ami mérgezi a kapcsolatot is meg az embernek magának is ártalmas!

2010. jan. 30. 09:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez lehet azért hogy bizonyítsa az ártatlanságát, viszont lehet fordított pszichológia is.

Szerintem semmi közöd a dolgaihoz, két éve vagyunk együtt a barátommal, fogalmam sincs a jelszavairól. Nem is érdekel, attól hogy valaki párkapcsolatban él még van magánszférája. Ezt tiszteletben kell tartani. Ha nem bízol benne elég baj, mert ez a kapcsolat alapja, normális esetben. A féltékenységet meg le kell győzni, ha tényleg nem adott rá okot akkor viszont benned van a hiba, mert te nem csak szimplán féltékeny vagy, hanem birtokolni akarod.

21/N

2010. jan. 30. 09:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha már idáig fajul, szerintem vess véget a dolognak.
2010. jan. 30. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!