Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi megadja a jelszavát, akkor nem csal meg? Vagy csak tereli a gyanut? :S
én 24 éves férfi vagyok. de ha visszanézegeted, miket írtam, akkor szerintem is adja magát a dolog... És lehet hogy jönnek a dinka pasik, de talán még mindig jobb, mint agyonstresszelni az életedet... szerintem... Nem lenne jobb egy olyan kapcsolatban ahol nincs szükséged a párod jelszavára, mert tudod hogy nem tenné meg... mert neki te vagy a legfontosabb... és tartod olyan erkölcsösnek, hogyha vki más tetszene meg neki (mert előforfulhat), akkor előtte lezárná veled a kapcsolatot.
De ha gondolod privátban megbeszélhetjük.
Te mit görcsölsz még ezen a kapcsolaton?
Látványosan vége. Ha szeretnéd a srácot bíznál benne, de mindenhol azt keresed hogy megcsal e? Ennek a szerelemnek vége.
Szakíts vele hadd találjon magának ő is hozzá illő párt és te is magadhoz valót. De azért gyakorolhatnád a bizalmat azzal, hogy hitelt adsz a szavának és nem nyomozol utána és nem agyalsz.
Ha nem egy akkor szakítsatok mert egy ilyen csak stresszt okoz ami mérgezi a kapcsolatot is meg az embernek magának is ártalmas!
Ez lehet azért hogy bizonyítsa az ártatlanságát, viszont lehet fordított pszichológia is.
Szerintem semmi közöd a dolgaihoz, két éve vagyunk együtt a barátommal, fogalmam sincs a jelszavairól. Nem is érdekel, attól hogy valaki párkapcsolatban él még van magánszférája. Ezt tiszteletben kell tartani. Ha nem bízol benne elég baj, mert ez a kapcsolat alapja, normális esetben. A féltékenységet meg le kell győzni, ha tényleg nem adott rá okot akkor viszont benned van a hiba, mert te nem csak szimplán féltékeny vagy, hanem birtokolni akarod.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!