Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha van egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha van egy fiú aki mindig köszön?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki mindig köszön és odajön a suliban, ír, de nem mondja meg hogy mit szeretne? 13/l

2012. szept. 11. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Köszönj vissza.
2012. szept. 11. 18:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszöntem és sokszor beszélünk is...
2012. szept. 11. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Túl fiatalok vagytok még ehhez, de ez az erőltetett köszönős dolog eléggé kiakasztó tud lenni, én is átéltem. Egy lány mindig köszönt, és én sohasem viszonyozta, amikor nagyon elmérgesedett ez az incidens még kiabált is utánam az utcán, hogy micsoda neveletlen vagyok... Szégyen a futás, de hasznos...
2012. szept. 11. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor? Mi a kérdés?
2012. szept. 11. 19:01
 5/8 A kérdező kommentje:
hogy MIT CSiNÁLJAK...
2012. szept. 11. 19:04
 6/8 Hole Hunter ***** válasza:
43%
pl a leckédet...
2012. szept. 11. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
43%
szilvásbuktát mert azt szeretem
2012. szept. 11. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát mit szerinted?! XD Köszönj vissza, beszélgess vele... Miért zavar az, ha valaki normálisan viselkedik?:D Inkább mennyen el melletted köszönés nélkül, és sz.rjon a fejedre? Az se tetszene gondolom, de döntsd el.:D
2012. szept. 11. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!