Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit szólnátok az alábbi meglepi programnak?
Az utóbbi napokban egy kicsit bunkó voltam a párommal, mert túlreagáltam bizonyos dolgokat, és féltékenykedtem :/ Szeretném jóvá tenni a dolgokat, és holnapra terveztem egy közös lógós napot.
Délelőtt eljön hozzám, szexelünk egy hatalmasat ;) Utána kimennénk egy közeli parkba, ahol van egy kis tó, vinnék szendvicseket, kólát(imádja), és egy sört :D Utána pedig elmennénk moziba egy olyan filmre, ami az ő stílusának tökéletesen megfelel :)
Na, vélemény?
kóláról tessék leszokni!
amúgy jó program:)
Már filmet is választottam a mozira: A Bourne hagyaték :) lehet, hogy nekem egy szenvedés lesz, de nem baj, megéri...
Köszönöm szépen a válaszokat!
Te egy fantasztikus csaj vagy :D
Én nagyon örülnék a dolognak :)
ohhhh aranyos :)
film: Ted. iszonyat király vígjáték :D eszméletlen beteg.
ha már park stb akkor ahhoz talán hangulatilag nem passzolnak a Bourn filmek. [am dehogy kell az elejére tenni.. a parkban is "megronthatod" :P nah ehhez már passzolna 1 akciófilm :D]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!