Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok miért vannak beleesve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért vannak beleesve az ilyen fiúkba? (lent)

Figyelt kérdés
Még az úgymond "normális" lányok is az olyanokkal járnak, akik bukdácsolnak, már meg is buktak párszor. Össze-vissza isznak, buliznak, cigiznek, pofátlanok. Nem is csinálnak semmit, és már beléjük szeretnek a lányok. Jövőjük nulla. Azután meg szakítanak vele, mert rájöttek, hogy milyen, azután meg egy hasonlóba esnek bele. Egyszerűen nem fogom fel. Lányok! Ez hogy lehetséges? Vannak még normálisak ezen a világon?
2012. szept. 11. 17:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
attól hogy itt sírsz attól nem lesz barátnőd. Attól h ők olyanok, attól még ők valószínű h határozottak jóképűek van önbizalmuk.
2012. szept. 11. 17:18
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem sírok, csak nem értem az okot. Teljesen paradoxon az egész.
2012. szept. 11. 17:19
 3/18 Macs1209 ***** válasza:
93%

Külső megfog, belső megtart..

Beleesik külső alapján, beindul a kémia, aztán beszerel-

mesedik. Amikor ez elmúlik, meglátja a valóságot, a sze-

metet, a jövőtlenséget. És továbbál. De innen visszaté-

rünk az elejére, mert megint ilyen srácot fog ki.

Ez biológia és kémia.

2012. szept. 11. 17:20
 4/18 anonim ***** válasza:

Engem kifejezetten taszítanak az ilyen fiúk... A külső nálam nem az első szempont, nekem sokkal fontosabb, hogy tudjak vele normálisan beszélgetni.

16/L

2012. szept. 11. 17:25
 5/18 anonim ***** válasza:
Mert a belső egyáltalán nem számít nekik.
2012. szept. 11. 17:27
 6/18 anonim ***** válasza:
Te se tudsz megmondani ránézéssel semmit, ha pedig úgy ítélkezel, hogy nem ismered a fiút, rossz ember vagy!:)
2012. szept. 11. 17:29
 7/18 anonim ***** válasza:

Tudod, attól, hogy valaki bulizik és cigizik, agyontetovált és piercinges, lehet hogy belülről sokkal érzelmesebb, mint te vagy, és sokkal jobban megbecsüli az embert mint egy minta életet élő ember.

Ne ítélj elsőre.

2012. szept. 11. 17:35
 8/18 anonim ***** válasza:

Számomra fontos a külső is, de a belső is. Lehet egy fiú nagyon helyes, de ha tahó, akkor hamar kiábrándulok belőle, vagy bele se szeretek.

Egyébként láttam már helyes jófiút is, mert ronda nagymenőt is... a helyes egyébként is mindenkinél mást jelent :)

2012. szept. 11. 17:35
 9/18 anonim ***** válasza:
Ne nyavalyogj! Legyél te is tahó, és lesz neked is csajod!
2012. szept. 11. 17:38
 10/18 anonim ***** válasza:

Én is megbuktam egyszer,meg pótvizsgán is visszatérő vendég voltam mindig. Utáltak a tanárok mint sz*rt,de nem érdekelt. Mégis én vittem a legtöbbre az összes osztálytársam közül. Mert én az életre tanultam,nem az iskolára. Csak azzal foglalkoztam ami érdekelt,az érettségit szépen letettem,de aztán márt a kutyát nem érdekelte,h 10dik osztályban megbuktam magyar nyelvből,és fizikából...stb.

Talpraesett voltam,életrevaló,ügyesen szereztem pénzt,és ez tetszett a csajoknak,ez a talpraesettség.(true story)

Szóval attól,hogy mittomén 11ikbe 5ös vagy matematikából,filozófiából,és ógörög nyelvből,meg egyiptomi hiergrifa ismertből,attól még az élet iskolájában ugyanúgy megbukhatsz...

2012. szept. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!