Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hímek! Ciki a mellem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Először is képet nem küldök!:)
Szóval 80/D-s a mellem és lógnak melltartóban szépek , de ha leveszem akkor undoridom tőlük, a kérdés az lenne , hogy titeket taszítana szeretkezés közben?(fiúk) és kort is írjatok ha lehet.
2012. szept. 11. 16:56
21/31 A kérdező kommentje:
Rendben van, közel vagyok ahhoz, hogy elfogadjam , de amikor a tükör elé kerülök velük akkor minden hiába és újra a mélybe zuhanok, nem leszek ettől depressziós csak nem értem miért pont én lettem az egyik szerencsétlen aki ilyen keblekkel rendelkezik:) köszönöm a válaszodat utolsó! Szóval van mellem ez már jó:D remélem a srác akit kifogok ugyanezzel vagy hasonló véleménnyel fog nyugtatni:)!
2012. szept. 12. 16:46
22/31 anonim válasza:
Nagyon szívesen, de még kicsit nem értesz. Nem nyugtatni, vígasztalni kell értük, hanem vonzónak, izgatónak fogja találni! :) Nem ugyanaz a kettő! Szó sincs arról, hogy mint valami rossz elfogadja, hanem örül! A lányok nagy része nem elégedett a mellével. Ki a mérete miatt, ki az alakja miatt. Te olyan alkat vagy, (lelkileg) hogy hiába volna kisebb, szépen álló melled, akkor meg az lenne a baj, hogy miért neked adott kicsit a természet, holott a kicsit is sok pasi szereti! Én spec. minden méretűt szeretek :D A mell az mell! Ha már mell van a kezemben, abból ritkán jön ki rossz, tehát az agyam (ahogy sok pasinak) is úgy működik, hogy ha mell, akkor ott öröm van :D
23/31 A kérdező kommentje:
:) èrtelek .
2012. szept. 12. 18:11
24/31 anonim válasza:
Nőstény!
Ciki a melled, főleg, h ennyi idősen már a hasadat veri. A helyzet azonban ennek ellenér az, hogy de te még cikibb vagy.
25/31 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy semmit nem tettem amiért ilyen lett a mellem, mindig is sportoltam , úsztam és 12 éve balettozom, talán genetika , anyumnak nem yenek valószínű nagyimtól örököltem, ciki vagyok mert azt írtam hímek? De hát azok vagytok igen én meg nőstény , de igen sajnálom ezzel meg le lehetne állni !
2012. szept. 12. 22:37
26/31 A kérdező kommentje:
Ilyen*
2012. szept. 12. 22:38
27/31 anonim válasza:
A 3-as 4-es és a 8-as műtét előtti állapot is bejönne. Kár hogy lefaragtak ilyen nagy cicikből. Isten emberiség elleni vétek a nagy mellet kisebbíteni.
28/31 A kérdező kommentje:
:) én nem szeretnék lefaragni a melleimből .
2012. szept. 15. 10:33
29/31 anonim válasza:
engem nemhogy taszítanának de megőrülök a nagy lógó mellekért. minél nagyobb és lógósabb annál jobb, imádom őket mozgás közben ahogy ugrálnak, lengenek...
30/31 A kérdező kommentje:
talán az idősebb korosztálynak ez tetszik, ha meg 25 alatt vagy akkor elnézést:)
2012. szept. 18. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!