Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hímek! Ciki a mellem? (többi lent)
Először is képet nem küldök!:)
Szóval 80/D-s a mellem és lógnak melltartóban szépek , de ha leveszem akkor undoridom tőlük, a kérdés az lenne , hogy titeket taszítana szeretkezés közben?(fiúk) és kort is írjatok ha lehet.
jo kérdés !
csak a melledet fotózd le az arcod ne !
küld el privibe!
így nem lehet megmondani !
sajnos nem vagyok egy vizuális típus
képpel könnyebb lenne választ adnom a kérdésedre
ennyi erővel:
van 1 kutyám fehér és barna foltos szerinted milyen magas ?:D
na m1 nem lényeg.
80d mell mindenkinek lóg, még egy idő után a szilikon is - mert a gravitáció a mell ellensége...
ha minden fiút taszítana akkor kihalt volna az emberiség - van akinek tetszik ahogy le fel ugrál van akinek nem
1: tanulj meg helyesen gépelni kérlek, még ezt az egyszerű kérdést sem volt egyszerű kibogozni
2: a szépség egy vizuálisan megítélhető dolog, azaz ha nem küldesz képet, akkor mégis hogy döntsem el? Figyelj, nem szép az arcom, de nem is annyira csúnya, tetszem neked? A mellekre visszatérve: attól, hogy lógós, még simán tetszhet, nem mindegy, mennyire és hogyan lóg, milyen a mellbimbód és hasonló dolgok adják az összképet, fotó nélkül nem tudok semmit mondani...
3: ha veled járok, feltételezhetően nem a melledért szerettem beléd; márpedig ha beléd szerettem, szeretni fogom a melleidet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!