Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis mellem miatt vannak problémáim a szexuális életemmel?
a kis melled nem lehet akadálya egy normális szexnek...
a barátod nem igazán szeret.
előjáték sincs?nem kényeztet?ős semmit sem csinál?csak dug?
hagyd a fenébe.keress olyan férfit aki értékel úgy ahogy vagy.
Hülye pasid van, hagyd ott, MOST!
Nekem még az említett melltartóba el is vesznék olyan kicsik a melleim, a párom meg le nem szállna róluk egy percre sem ha tehetné!
igen csak "dug" szinte hozzám sem ér....9 hónapja vagyunk együtt lehetséges hogy nem szeret?? vagy vannak ilyen szexuális beállítottságú pasik?
az a baj,én szeretem:(
nem számít mekkora a melled.
nálunk ez nem jelentett problémát.
a barátod meg valószínűleg csak a maga kielégülését keresi, szóval a tested csak használja...
a kapcsolatot én nem tudnám így folytatni a helyedben.
csak kihasznál.most komolyan.te szopsz,szétteszed a lábas,és ő nem csinál semmit?
mi ez már.
csak kihasznál
F19
Nem a mellmérettől függ...vagyis közvetve.
Te bizonytalan vagy a kis melleid miatt...emiatt nem érzed magad vonzónak...ha nem érzed magad vonzónak, a szexuális kisugárzásod is kevesebb...ez pedig lehet ok arra, hogy a srác is kevésbé kívánjon.
Elcsépelt mondás, de igaz. Ha te nem szereted a tested, hogy várod el, hogy más szeresse?
Ettől függetlenül beszéljetek vele...5 perc szex az kevés.
ne tedd magad tönkre.... nem éri meg.
inkább szakíts vele,ez nagyon meg tud viselni lelkileg,és depressziós leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!