Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Volt pasim rámírt fészen és elkezdtünk beszélgetni és aztmondta hogy szeret még mindig de van csaja...szerintetek mit csinálljak??

2012. szept. 11. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk kérdezz rá, hogyha TÉNYLEG szeret Téged, akkor miért van barátnője!
2012. szept. 11. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát első sorban én nem beszélgetnék olyan exxel, aki még bekavarhat az érzelmi világomba. Tudom, hogy elég elvakult gondolkodás, de se közvetlen ismerősi körömben se magamon nem tapasztaltam olyasmit, hogy egy második vagy akárhányadik esély jót hozna.

Szóval én hagynám a fenébe és keresnék mást. De ha nagyon akarod, kifaggathatod a szituról, elbeszélgethetsz vele, és végül megpróbálhatjátok újra.

Hangsúlyozom, én továbbra is szkeptikus vagyok, de ha még szereted, akkor úgyis mindegy, ki mit mond, bele fogsz keveredni egy újabb kapcsolatba vele, ha úgy alakulnak a dolgok.

2012. szept. 11. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
hagyd a fenébe ha csaja van.
2012. szept. 11. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!