Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért, mitől van ez?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy szeretem de közben azt is h nem:) Szakítani karo de ha arra gondolok mi lesz nélküle majdnem hogy sírok fogalmam nincs mit akarok. Ilyen se veled se nélkülednek érzem a dolgot... Voltatok ilyen helyzetben ti mit tettetek? 15/l:) És 16/f
2012. szept. 10. 15:51
1 2
 1/14 Rs. ***** válasza:

Figyelj.. szerintem szereted őt !

Csak nem mered bevallani magadnak.. vagy van olyan dolog, ami nem tetszik rajta, de azt eltudod fogadni : )

17/L

2012. szept. 10. 15:52
 2/14 A kérdező kommentje:
lehetéges:) de rossz mert néha rámön az érzés hogy jajj minek is vagyok vele? 15 vagyok fiatal és blablabla eutána meg nagyon hiányzik és látni akarom:( nemtudom h szakítani lenne jobb vagy vele lenni.:(
2012. szept. 10. 15:58
 3/14 Rs. ***** válasza:
A 15-ös szám, ne legyen kifogás.. ha így fogod fel, akkor még egy nagy gyerek vagy.. : ) ha most nem tanulod meg, mi az a tisztelet, és hogy kötődés.. akkor nehezebb lesz. És amúgy is.. gondolom jól elvagy vele, hogyha együtt vagytok.. akkor meg minek akarsz vele szakítani?:)
2012. szept. 10. 16:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot! :) 15/f
2012. szept. 10. 16:02
 5/14 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy ha vele vagyok vagy fekszünk és nézzük a plafont v ritkább esetbe filmet nézunk,de van mikorlvagyunk.:) a koromat azért hoztam fel mert mindenkitől ezt hallomfiatal vagy ne ragadj le 1nél .
2012. szept. 10. 16:03
 6/14 Rs. ***** válasza:

Ez hülyeség.. ha valakit szeretsz az nem lényeg, hogy fiatal vagy.. :)))

Amúgy meg.. akkor szervezzetek programokat, hogy ne legyen unalmas az együtt levés. Valami új dolog mindig jót tesz :)

2012. szept. 10. 16:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Én kicsit úgy látom, hogy elmúlt a rózsaszín köd, és már csak mint ember szereted, de már nme vagy szerelmes.
2012. szept. 10. 16:11
 8/14 Rs. ***** válasza:

De most mondta el, hogy mi lenne nélküle?.. nem tudja elképzelni nélküle az életet.. tehát.. szereti, csak lehet, hogy nem meri bevallani magának.

17/L

2012. szept. 10. 16:12
 9/14 anonim ***** válasza:
na de akkor miért nem? már csak ez itt a kérdés? mi oka lehet?
2012. szept. 10. 16:17
 10/14 Rs. ***** válasza:
Szerintem ezt csak Ő tudhatja
2012. szept. 10. 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!