Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ciki az, ha 17 évesen nem volt még barátom és nem csóklóztam senkivel?
És a következő kérdésem nem az lesz, h ciki-e, h még nem szexeltem.
De úgy gondolom, h 17 évesen már azért legalább az első csókom meg kellett volna, h legyen.
Jó egyszer volt egy poén csókom az egyik oszttársammal 12 évesen. De az csak kíváncsiság volt. De én már annyira vágyom az első szerelemes csókra, h elmondani sem tudom. És irigy vagyok azokra a párokra, akiket látok az utcán csókolózni.
Ja és még vmi, kuszák a fogaim. Ez a legnagyobb külső hibám. Ez hátrány a srácoknál??
Én 18 évesen csókolóztam először, előtte én is ugyanezt éreztem, mindenkinek volt már pasija a suliban meg ilyenek, de utólag szerintem ez tök normális. Mindenki smárol össze-vissza meg látványosan szerelmespárt játszik az utcán, nekem ez egyáltalán nem tetszik, nem szeretek utcán csókolózni, társaságban főleg nem. Ha találsz majd egy fiút, és szeret is, akkor tetszeni fog neki hogy ilyen tapasztalatlan vagy, legalábbis nálam így volt. :)
L/21
Tényleg ne frusztráld magad, az cask rosszat tesz:S Nekem is 1 hónapja volt meg az első komoly csók(16 vagyok), és az első szexet sem fogom siettetni, majd eljön a jó pillanat. Am most én is pesszimista lettem:S:S Már egy hete rossz kedvem, hasonló a helyzet mint veled:(
Ha van kedved írj egy e-mailt, és beszélünk:):)
Szia:)
Mi változott azóta?
Nekem sem volt még sosem barátom, és kezd nagyon reménytelen lenni az egész:(
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!