Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ciki az, ha 17 évesen nem volt még barátom és nem csóklóztam senkivel?
És a következő kérdésem nem az lesz, h ciki-e, h még nem szexeltem.
De úgy gondolom, h 17 évesen már azért legalább az első csókom meg kellett volna, h legyen.
Jó egyszer volt egy poén csókom az egyik oszttársammal 12 évesen. De az csak kíváncsiság volt. De én már annyira vágyom az első szerelemes csókra, h elmondani sem tudom. És irigy vagyok azokra a párokra, akiket látok az utcán csókolózni.
Ja és még vmi, kuszák a fogaim. Ez a legnagyobb külső hibám. Ez hátrány a srácoknál??
Én 15 évesen csókolóztam először. Én is nagyon vártam, hogy találjak egy olyan fiút, aki szeret és én is őt. De hangsúlyozom, nem azért csókolóztam ilyen idős koromban, hogy ne lógjak ki a barátnőim közül!!! Sőt! nekik nem is mondtam el. Az igazat megvalva, lehet még fiatal is voltam.
EGYÁLTALÁN NEM CIKI!! ez a lényeg. 18/L
A vágyadat még akár egy csók iránt is a megfelelő személynek kell adnod.Csak azért ,hogy túllegyél rajta meg azért mert kíváncsi vagy ne menj bele semmibe.
A fuszrációd legyen a természetes gátad!
Nem hiszem,hogy érthetően fogalmaztam,bocsi.
Nagyon jú, tényleg. Csak ezt már elég kevesen értékelik, legalábbis az én közelemben.
már nem is érdekel az egész. Tulajdonképpen már rég feladtam.
CSak az a baj, h nekem baráti köröm sincs, se olyanok , akikkel mehetnék bulini, vásárolni.
Tulajdonképpen ha ejtűnnék a FÖldről senkinek nem tűnne fel.
Ez van, a magányt is meg lehet szokni, nem??
abszolút nem ciki!!
én 18 vagyok, két barátom volt eddig de a másodiktól kaptam meg az igazi első csókot aminek nagyon örülök!az elsővel csak szájrapuszi volt, amit ha lehet kerültem.
Ja és az én fogaim is kuszák, ha látnád... :D de ő így szeret.
nekem is kb 17évesen volt az első csókom, de az igazit késöbb leltem meg:) ne aggódj nem ciki, sőt! örülj hogy nem vagy olyan mint a többi mostani fiatal..akiknek az a leghőbb vágyuk hogy 14évesen ne legyenek szüzek:)
19/L
Én 18 vagyok és nem volt még semmi. De még barátom sem. Szerintem nem cicki. Majd jön a nagy szerelem..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!