Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan ciki az, ha 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ciki az, ha 17 évesen nem volt még barátom és nem csóklóztam senkivel?

Figyelt kérdés

És a következő kérdésem nem az lesz, h ciki-e, h még nem szexeltem.

De úgy gondolom, h 17 évesen már azért legalább az első csókom meg kellett volna, h legyen.

Jó egyszer volt egy poén csókom az egyik oszttársammal 12 évesen. De az csak kíváncsiság volt. De én már annyira vágyom az első szerelemes csókra, h elmondani sem tudom. És irigy vagyok azokra a párokra, akiket látok az utcán csókolózni.

Ja és még vmi, kuszák a fogaim. Ez a legnagyobb külső hibám. Ez hátrány a srácoknál??

2009. júl. 29. 21:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Én 15 évesen csókolóztam először. Én is nagyon vártam, hogy találjak egy olyan fiút, aki szeret és én is őt. De hangsúlyozom, nem azért csókolóztam ilyen idős koromban, hogy ne lógjak ki a barátnőim közül!!! Sőt! nekik nem is mondtam el. Az igazat megvalva, lehet még fiatal is voltam.

EGYÁLTALÁN NEM CIKI!! ez a lényeg. 18/L

2009. júl. 30. 12:27
 12/28 anonim válasza:
Próbálj úrrá lenni a fusztrációdon mert ez sok hülyeségbe belevihet...
2009. júl. 30. 20:16
 13/28 A kérdező kommentje:
Utolsónak: mire gondolsz pontosan??
2009. júl. 30. 21:23
 14/28 anonim válasza:

A vágyadat még akár egy csók iránt is a megfelelő személynek kell adnod.Csak azért ,hogy túllegyél rajta meg azért mert kíváncsi vagy ne menj bele semmibe.

A fuszrációd legyen a természetes gátad!

Nem hiszem,hogy érthetően fogalmaztam,bocsi.

2009. júl. 31. 13:29
 15/28 anonim ***** válasza:
Én 16 voltam mikor először csókolóztam és 18 mikor elvesztettem a szűzességem..Tehát nem ciki..Sőt jó hogy van legalább 1 ilyen lány
2009. júl. 31. 19:45
 16/28 A kérdező kommentje:

Nagyon jú, tényleg. Csak ezt már elég kevesen értékelik, legalábbis az én közelemben.

már nem is érdekel az egész. Tulajdonképpen már rég feladtam.

CSak az a baj, h nekem baráti köröm sincs, se olyanok , akikkel mehetnék bulini, vásárolni.

Tulajdonképpen ha ejtűnnék a FÖldről senkinek nem tűnne fel.

Ez van, a magányt is meg lehet szokni, nem??

2009. júl. 31. 20:55
 17/28 anonim válasza:
A pesszimizmus nem vezet sehova,és nem összekeverendő a realista gondolkodással.
2009. aug. 1. 19:48
 18/28 anonim válasza:

abszolút nem ciki!!

én 18 vagyok, két barátom volt eddig de a másodiktól kaptam meg az igazi első csókot aminek nagyon örülök!az elsővel csak szájrapuszi volt, amit ha lehet kerültem.

Ja és az én fogaim is kuszák, ha látnád... :D de ő így szeret.

2009. aug. 7. 12:57
 19/28 anonim ***** válasza:

nekem is kb 17évesen volt az első csókom, de az igazit késöbb leltem meg:) ne aggódj nem ciki, sőt! örülj hogy nem vagy olyan mint a többi mostani fiatal..akiknek az a leghőbb vágyuk hogy 14évesen ne legyenek szüzek:)

19/L

2009. aug. 7. 13:01
 20/28 anonim ***** válasza:

Én 18 vagyok és nem volt még semmi. De még barátom sem. Szerintem nem cicki. Majd jön a nagy szerelem..

18/L

2009. aug. 7. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!