Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbizonytalanodtam az érzéseimben, tudnátok tanácsot adni?
Üdv, 19 éves fiú vagyok, és 18 éves barátnőmmel lassan 2 éve vagyunk együtt, eddig minden szép és jó volt, de mostanság összekavarodtak a dolgok:
Már az elején tudtam h visszahúzódó lány, de biztos voltam benne h idővel kinyílik és beszédes lesz, amikor velem van ez meg is történik, de ha már társaságban vagyunk, akkor meg se szólal, és engem ez nagyon zavar, pedig mindent megteszek h kinyíljon, ráadásul olyan a baráti kör h megbízhat bennük. És mégsem képes feloldódni... Nem erőltetem meg semmi, csak néha próbálom szóra bírni hogy szólj hozzá Drágám, vagy mi a véleményed erről, de nem mondja el a véleményét sose.
Pedig biztos h van véleménye, de vmiért nem meri felvállalni magát vagy nem tudom, nem bírok vele beszélgetni az élet dolgairól, és hogy bizonyos témákban mi a véleménye, és ez engem zavar, nagyon szeretem ha határozott véleménnyel bír egy csaj.
Pedig amúgy a szex is meg minden nagyon jó együtt, csak ezt a nagyon fontos gátat nem bírom áttörni..
Illetve az is elbizonytalanít, hogy mindig azt mondja h Örökké együtt leszünk, és sosem fog elhagyni, mindig együtt leszünk, ez engem 19 évesen valamiért megijeszt...
Ennyi idősen sztem nagyon kevés ember találja meg az igazit, ezért én sem merek ilyeneket mondani.
Meg ami a legnehezebbé teszi az egészet, hogy nem tudná túltenni magát ha szakítanánk, mindig ezt mondogatja h nélkülem nem tud élni meg meghalna nélkülem, és persze csodálatos hogy ennyire szeret engem egy ilyen gyönyörű nő, de ijesztő, hogy tőlem függ, és ez nagy terhet ró a hátamra... Én is szeretem meg fontos nekem, de muszáj túllépni ha nem sikerül valami, és nagyon félek hogy összetöröm a szívét, ha emiatt szakítanánk...
Ráadásul a családom nagyon nem szereti őt a fent említettek miatt, pedig egy rossz szót nem szólt nekik... és nagyon frusztráló úgy hazavinni a párodat, hogy senki se szereti otthon...
Nagyon féltem őt, és szeretném megmenteni a kapcsolatunkat, de ezek számomra nagyon frusztráló problémák, amikkel nem tudok mit kezdeni.
Szeretem őt, de az ilyen problémák kiolthatják azt a bizonyos tűzet.
Nagyon megköszönném ha lennének érett segítőkész hozzászólások, mert érdekel a véleményetek, mit tehetnék.
Előre is köszönöm, Üdv!
Ezaz h semmi okot nem adott rá, soha egy rossz szót nem szólt.
csak egyszer odajött anyám h hagyjam ott mert nem hozzám való meg sokkal jobbat érdemlek meg nem tudja h mit szeretek rajta, nagyjából ennyi volt, azóta nem is szólnak nagyon hozzá.
Tehát röviden azért mert nincs rajta sapka, vagy ha van akkor azért...
szerintetek mit tehetnék, mit kéne tennem? :S
Ühm,idővel minden jobbra fordul..nyugodj meg meg minden...
(( TL;DR ))
A fent leírtakból azt veszem ki, hogy konkrétan fontolgatod a szakítást. Egy dolgot jegyezz meg: ha nagyon szeret, akkor ne hagyd el, mert úgy vettem észre, hogy ha valaki olyat hagynak el, aki nagyon szereti a másikat, akkor a szakítófél mindig megszívja. Egyik ismerősöm alkoholistaként végezte, a másik meg a kutyának se kell amióta elhagyta a barátját, mert mindkettő élni akart. Én azt mondom, hogy sosem szabad elhagyni azt, aki szeret minket.
Egyébként az a véleményem, hogy a barátnődhöz-mivel igen törékeny érzelmi világra utal amit leírsz- egy eléggé domináns férfi illik, aki határozott, és szeret irányítani, mert neki erre lenne szüksége. Te nem vagy az, mert akkor ez nem idegesítene téged.
Hát gondold meg, de én ha szeretnek, azt nagyon megbecsülöm. Sajnos nem mindenki így van ezzel.
Egyébként meg nem értem, miért a családod véleménye számít. Az én férjemet sem fogadja el a családom. És nem érdekel egyáltalán.
Mert nem a családom fekszik mellé éjjel, nem a családom lakik vele együtt és LEGFŐKÉPPEN: én vagyok a társa, nekem kell szeretnem és elfogadnom és egyedül csak nekem kell megfelelnie.A többieknek kuss ki van!!! Ha az egész világ ellenünk van, mi annál inkább ragaszkodunk egymáshoz. Összekovácsol a harc.
Végigharcoljuk az életet.
Minél többen akarnak szétszedni minket, annál jobban ragaszkodunk egymáshoz.
Mindig vannak hullámvölgyek, de nagyon megéri harcolni azért, akit szeretünk.
Te is ilyen hullámvölgyben vagy. Ne cseszd el, mert a következő meg lehet hogy jól kihasznál. De te tudod.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!