Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség! Elbizonytalanodtam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Elbizonytalanodtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval, a barátommal 3/4 éve együtt vagyunk.Osztálytársak vagyunk. Eddig azt hittem a tökéletes pasi, akivel letudnám élni az életem. Ő csendes, én hangos vagyok. Ő utál táncolni én imádok. Ő nem szereti az állatokat, én igen. Teljesen különbözünk, mégis jól megvoltunk. Viszont most jöttem haza egy nyaralásból, ahol nagyimmal voltunk ketten. Az utolsó 3 napban megismerkedtem egy fiúval. Szinte ikrek vagyunk. Mindenben hasonlítunk, mindent ugyan úgy csinálunk, ugyan azt szeretjük.És nem mellesleg ő is beszédes tipus. A 3 nap alatt mindig együtt voltunk és beszélgettünk.Éjjel is sokáig fent voltunk, utolsó nap le sem feküdtünk.Úgy megismertem a fiút 3nap alatt,mint a barátomat 1 hónap alatt.Együtt hülyéskedtünk.Olyanokat csináltunk amiket a barátom sosem tenne velem. Ő is egyidős velem, és egy városban is lakunk. Szóval nagyon bírom a srácot. Tegnap jöttünk haza.A reptéren csak puszi meg ölelés volt elköszönésként.Már meg is van beszélve, hogy találkozunk.Most teljesen elbizonytalanodtam. Szeretem a barátomat de ennyire még senkivel sem éreztem jól magam.És tudom, hogy ha nem lenne barátom, biztos, hogy használtam volna a női vonzerőmet.A srác mondta, hogy tetszem neki de mivel barátom van nem kezd ki velem.De kb több bókot kaptam tőle mint a barátomtól egy hét alatt. Este beszéltem a barátommal telefonon.Ő szokás szerint azt mondta, hogy én beszéljek.Én meséltem neki az utazásról de semmit nem fűzött hozzá.És ez engem mindig is zavart. Szóval az újonnan megismert fiúval sokkal jobban illünk egymáshoz és még tetszik is. Ez teljesen elbizonytalanít a mostani kapcsolatommal kapcsolatban. Anyukám azt mondta, hagyjam ott a mostani barátom, mondjuk ő amúgy se bírta, mert sokkal jobban illek ehhez a fiúhoz. De nem tudom. Szeretem a barátom, 3/4 éve együtt vagyunk, az osztálytársam, nem hagyhatom csak úgy ott. Félek hogy megbánnám...Ti mit tennétek most?? L16
2012. ápr. 9. 16:20
 1/10 realrocknrolla ***** válasza:
azért pár nap alatt nehéz kiismerni valaki, szal lehet megváltozna ő is ha összejönnétek, de ha ennyire rossz a barátoddal akkor egy próbát megér, békésen is el lehet válni ám
2012. ápr. 9. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:
ja,szerintem is meger egy probat,augy is fiatalok vagytok,könnyen tulleptek a szakitason es amugy szerintem sokaig mar ugy sem maradnatok együtt....
2012. ápr. 9. 16:29
 3/10 A kérdező kommentje:
eddig nem éreztem, hogy rossz a barátommal. most sem rossz, csak furcsa ezek után. mert eddig még nem volt ilyen. én is ezért nem tudom mitévő legyek mert csak 3 napot voltunk együtt, az alatt pedig teljesen nem ismerhetem meg...
2012. ápr. 9. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Ahogy olvastam amit irtal, hat csak annyit tudok hozzafuzni, hogy te nem vagy szerelmes mostani parodba...es ezt nem rosszindulatbol mondom...te inkabb azt a 3/4 evet sajnalod, mert hogy az sok es hogy azt nehez csak ugy elhajitani...de ne ezt nezd, mert te mar nem vagy szerelmes a parodba, szoval szakits es probald meg az uj sraccal, de csak akkor ha teljesen megbizonyosodsz rola, hogy az uj fiu tenyleg ossze akar jonni veled.
2012. ápr. 9. 16:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Mérlegelni kell, és jobban megismerni a másik pasit, de annak a fajta összhangnak nincs párja!!! Az átsegít a későbbiekben sok problémán, a különböző érdeklődés, és temperamentum viszont a szerelem elmúltával, és az idő haladtával egyre mélyül. tapasztalat:( Én rosszul választottam, és soha nem voltam még ilyen boldogtalan. Visszahúz, megsavanyít, megfulladok...:(
2012. ápr. 9. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:
3 napig könnyű a legjobb oldalunkat mutatni. Nem tudsz te semmit erről a fiúról, csak a legjobb dolgokat róla. De egy ember nem csak reklámból áll.
2012. ápr. 9. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:

abba gondolj bele hogy most tök jol elvagytok mert nem éltek együtt. taliztok, fecsegsz, ö hallgat puszi, ölelés, meghittség.

de ha együtt élnétek mit csinálnál?mivel öt sehova nem tudnád elrángatni folyton keresni kéne potlékokat akivel szorakozhatsz,vagy elmehetsz állatkertbe.ha még a kajákba is ellentétesen vagytok fözhetnél kétfélét hogy ö is egyen.hidd el együtt élnél vele megunnád elég hamar.

én az uj pasit választanám. akkor is ha egy honap mulva kiderül mégse müködik. mert megtapasztalod milyen jo egy hasonmással lógni és ezentul csak ezeket fogod keresni.

nekem is volt egy pasim anno,imádtuk egymást. beszélgetni egyáltalán nem tudtunk.mai napig vonz. de szerintem csak a kisugárzásunk volt közös. semmi más.

én is megismertem egy pasit akivel több közös vonásunk volt,tudtunk beszélgetni és a vége az lett hogy mindkettöbe szerelmes voltam...szörnyü volt de végül az ujat választottam,mérlegelnem kellett hogy melyikkel járok jobban.mivel mindkettöt szerettem igy nem kellett érzelmekre hallgatnom, az eszemre is odafigyelhettem.aztán egy évig együtt voltunk, egy helyen is laktunk igy sürün talizunk.nem bántam meg.

2012. ápr. 9. 16:40
 8/10 A kérdező kommentje:
nem tudom mitévő legyek. szerelmes még nem vagyok a mostani srácba, csak vonzódom hozzá. Azt hiszem találkozunk párszor mint barátok, aztán majd az idő eldönti. Lehet, hogy szakítunk a barátommal, nem tudom mit hoz a jövő...
2012. ápr. 9. 17:24
 9/10 anonim ***** válasza:
jol teszed. nem is kell azonnal szakitani. ha belezugsz a másikba akkor már ugyis ott a megoldás
2012. ápr. 9. 17:43
 10/10 A kérdező kommentje:
igen, nem akarok rögtön szakítani, mert lehet, hogy ha megismerem még jobban a fiút, kiderül, hogy mégsem vagyunk összevalók, akkor pedig kár lenne a mostani kapcsolatomért:$
2012. ápr. 9. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!