Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha a barátotok egy kellemes lábmasszírozgatás közben elkezdené puszilgatni a lábikótokat?
semmit. amúgy nekem is egy kicsit csikis a talpam. de a talpam még sosem puszilta meg, csak a lábfejem amikor rá akart venni hogy ne a körmömet lakkozzam a lábamon, hanem már nem is emlékszem mit akart csinálni helyette. mindenesetre én mégis a pedikűr mellett döntöttem, de végig a lábam buzerálta közben és ott lógott rajtam hogy fejezzem már be. szóval talán mégis jobban jártam volna ha elhalasztom akkor a körömlakkozást későbbre. XD na mindegy mostmár. egyébként nem szeretem a láb masszázst meg semmilyen más masszázst sem nagyon.
de egyébként miért, mit kéne szólni szerinted?
Engem egyszer fejbe rúgott exem. Neki nem is csináltam többet xD...
De a mostaninak sokszor szoktam, és nagyon szereti, tényleg el tud lazulni, bár olyankor egész testes masszázst szoktam =)
Ha elég laza lennék, örülnék neki:)
Bizalom kérdése, nekem van egy-két testrészem, amit szeretek magamnak megtartani, pl. a lábfejemet.
Utolsó: Igyekszek szépen kifejezni magam. :)
Neked gyakran puszilgatják a lábidat? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!