Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom ma hazahozta a BARÁTNŐJÉT! Mit tehetnék?
A 15 éves lányom ma hazahozta a 13 éves barátnőjét, mint "párját". Bevallásuk szerint kölcsönösen szeretik egymást. Aggódom, mert ez ugye homoszexualitásra utal(amit nem szívesen szeretnék elfogadni, és remélem kinövi), és a kislány, csak 13 éves. Törődjek bele, vagy tegyek ellene valamit? Egyáltalán normális ez? Nagyon félek, hogy szülőként megbuktam.
(Nem vagyok biztos benne, hogy a kérdés jó kategóriában van, ezért elnézést kérnék.)
Kedves Kérdező!
Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de szerintem pont azzal vizsgáztál jól szülőként, hogy nem megvetetted a gyerekedet, nem elkezdtél kapálózni, hanem higgadt maradtál.
A legtöbb amit tehettél és tehetsz érte, hogy mellette állsz, hogy óvod mindattól, amitől akkor óvnád, ha egy srác lenne az életében, de a legfontosabb, hogy tudja, neked bármit elmondhat. - Ez egy hatalmas kincs minden embernek, egy tininek duplán, egy lehet hogy "más" gyereknek felbecsülhetetlen.
Külön hangsúlyoznám, hogy csak lehet, mert hát 15 évesen, még nagyon sok minden lehetséges. - Ebben a korban még mi is azt hittük, hogy amit épp érzünk vonzalmat az a szerelem, aztán később jöttünk rá, hogy tényleg mi az...
De ha leszbikusnak született, akkor ezt úgyis egy lányban találja majd meg, viszont neki legalább nem kell majd titokban, a családjától félve megélnie.
Remek szülő vagy, csak így tovább!
próbáld jól fogadni, mond neki, hogy akár a fiúkat akár a lányokat szereti, te mellette állsz
mert ha nem akkor jönnek a hazudozós évek, ami neked se jó, de neki egyenesen a pokol
rengeteg átsírt éjszaka van mögöttem anyám reakciói miatt és szerintem lesz is még pár, ha szereted ne tedd ezt vele
18/L
ja és nem tőled függ, hogy homoszexuális vagy hetero lesz, ne hibáztasd magad!!!
kitartást és sok sikert
Kedves kérdező! Az én szüleim homofób nézeteket vallnak. Itthon kiközösítenek,kiabálnak,tettlegesen is bántalmaznak. De mind hiába,mert nekem mégis az esik rosszul,hogy nekik kéne engem elfogadniuk,és mégsem teszik,mert gyűlölnek.
Van már barátnőm,nem olyan rég ismerkedtünk össze. Tegnap bevásároltam neki a mi kis találkozónkra,persze ezt a szüleim tudta nélkül. Amikor találkozom vele,akkor sem közlök velük semmit,lesz egy álcázóul szolgáló hazugságom és ennyi. Én a e helyedben,Kedves kérdező,örülnék,hogy a lány megbízott magában annyira,hogy bemutatta a barátnőjét. Nagy bátorság és bizalom volt a részéről,és ez is tükrözi,hogy szereti,tiszteli és becsüli magát. Én nem tehetem meg,hogy bemutassam a barátnőmet a szüleimnek,mert tudom,hogy az apám ha mással nem baltával rontana nekünk. Borzasztó fájdalmas,hogy titokban találkozunk,beszélgetünk és senkivel nem oszthatom meg az örömömet/bánatomat. Kérlek Kedves kérdező! Ne járjon így a maga lánya. Borzasztóan fáj és belülről égeti szét az embert az ilyesmi. A lánya csak boldog szeretne lenni,magának pedig az lenne a legjobb ha hagyná. Nem tudom,hogy kinövi e vagy sem,én 16 vagyok,de már 11 évesen rájöttem. Persze a szüleim magukat ezzel az ismerős "majd kinövi" dumával nyugtattak. Hát nem nőttem ki,mai napig is leszbikus vagyok. És bár van párom,ez csak fele a boldogságomnak,mert a másik fele már el van ásva valahol a gyötrődés és gyűlölet talajában.
Csak arra kérlek Kérdező,hogy csupán ennyit teljesíts a lányod felé:
"Élni és élni hagyni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!