Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom ma hazahozta a BARÁTNŐJÉT! Mit tehetnék?
A 15 éves lányom ma hazahozta a 13 éves barátnőjét, mint "párját". Bevallásuk szerint kölcsönösen szeretik egymást. Aggódom, mert ez ugye homoszexualitásra utal(amit nem szívesen szeretnék elfogadni, és remélem kinövi), és a kislány, csak 13 éves. Törődjek bele, vagy tegyek ellene valamit? Egyáltalán normális ez? Nagyon félek, hogy szülőként megbuktam.
(Nem vagyok biztos benne, hogy a kérdés jó kategóriában van, ezért elnézést kérnék.)
na most: 15 évesen asszem már hallott olyanról h szex: így nem ártana megtudni h fizikailag is izgatja-e a lányka mert ha nem akkor gondolom majd elmúlik ha igen akkor meg nem igazán kinőhet.
ugyanakkor: mivel a másik lány 14 alatt van ezért ez ki meríti a kiskorú megrontása fogalmát :)
Teljesen jó a hozzáállásod, és egyáltalán ne hibáztasd magad.
Ha tiltod, annál jobban "elhatározza", hogy márpedig ő leszbikus és kész. Így még mindig kétesélyes, hogy egyszer rájön: inkább csak biszex.
Tudom, ez most nem vigasztal.
Sok csaj pedig egyszerűen "divatleszbi", mert rájönnek, hogy a fiúkat ez izgatja, így tudatosan vagy tudattalanul is ezért veszik fel ezt a viselkedést.
Egyébként pedig ne fogd fel tragikusan a helyzetet, ma már teljesen másképp áll a társadalom a melegekhez, akár unokázhatsz is tíz-tizenöt év múlva, ha úgy akarja. :)
Annyi sok rossz történhet egy gyerekkel, ami az egész életére kihat... ez nem az, hidd el. Ez csak egy "állapot", ami se nem jó, se nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!