Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ártalmas egy kapcsolatban az, ha a felek néha külön alszanak?
Nyáron születésnapi összejövetelt rendeztünk az új otthonunkban. Végigjártuk a vendégekkel a házat,és mindenki ledöbbent,hogy a könyvtárszobában van egy ágy,amiben havonta párszor én szoktam aludni(ők kérdezték,hogy miért van ott). Próbáltam megmagyarázni a dolgot,de ők azt mondták,hogy ez így nem természetes. Szerintetek sem?
Az ágy amúgy azért van ott mert 1. Ha megvan,az első 2 napban szenvedek mint a kutya,aludni is alig birok 2. migrénes vagyok és olyankor is vacakul szoktam lenni. A külön ágy az én ötletem volt,mert nem láttam értelmét annak,hogy a párom velem együtt virrasszon. Ez nem azt jelenti,hogy nem törődik velem,mert mindig átjön hozzám,teát főz,csak én jobban érzem magam attól,hogy őt nem zavarom.
Szerintem egyáltalán nem ártalmas.
Mi van, ha valaki havonta elutazik pár napra?
Miért nem mondtad, hogy fekve szereted olvasni a könyveket? :D
Semmi probléma nincsen azzal, ha külön alszotok.
Az én szüleim is külön alszanak. Régebben a barátom szülei is külön aludtak. És mindegyiknek volt/van oka, hogy miért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!