Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helo, a párom csak akkor izgul fel ha orálisan kielégitem, probálkoztam már gyertyafényes romantikával, sexi fehérnemüvel de nem jött be mondtam neki hogy használjunk segédeszközöket de ez sem érdekli! Én lennék a hibás? Várom az ötleteket!
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 18:21
1/2 anonim válasza:
Nem vagy hibás. Valamit a párodnak is tennie kellene azért, hogy jobb legyen, miért csak Te próbálkozol mindenféle praktikával? És mivel mindenféle praktikát bevetettél, azt szűrtem le, hogy nem igazán akarod mindig orálisan kielégíteni. Ami szintén nem baj, hiszen semmi kötelező nincs egy kapcsolatban.
2/2 anonim válasza:
egyetértek előzővel.
normál esetben a párod akkoris felizgul, ha mondjuk téged elégít ki.
sztem vele van a baj, nem veled. neki is tennie kéne vmit, nemcsak várni h felizgasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!