Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap a buli után lefeküdtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap a buli után lefeküdtem a barátnőm bátyjával. Elmondjam a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyot buliztunk és sokat táncoltam az egyik legjobb barátnőm bátyjával... Elkezdtünk smárolni, aztán éreztem hogy a fenekemet simogatja. Végül nem tom hogy, de az ágyban kötöttünk ki és nagyon megkefélt :) Reggel még aludt amikor felébredtem és elhúztam szó nélkül. Most mi legyen? megmondjam a barátnőmnek? Vagy beszéljek előbb a bátyjával?

2012. szept. 9. 15:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"nem vagyok ribanc! "

Egy ribanc se vallja magát annak. Ennyit rólad, meg a szajháskodásodról.

2012. szept. 10. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Najó előző fogadjunk pasi vagy.te még sose dugtál senkivel csak úgy?

bezzeg ha egy pasi dug meg egy nőt az nem hímringyó.mert az tökre rendben van h a pasik összevissza szexelnek

2012. szept. 10. 16:12
 13/14 anonim ***** válasza:

"Najó előző fogadjunk pasi vagy.te még sose dugtál senkivel csak úgy?"

Képzeld, nem. Nem vagyok cigány, hogy összevissza b*sszak.

Bár egy ilyen feminista idiótának, mint te, ezt még elképzelni is nehéz lehet.

Milyen érv az, hogy ha a "férfiak" ezt csinálják, akkor ez mehet a "nőknek" is? A hozzád hasonló barmoknak inkább azokat kéne követni, akik kútbaugrottak.

2012. szept. 10. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:

nem feminista vagyok

egyenlőség van

ha a pasikat nem ítélik el mert összevissza szexelnek akkor a nőket se

2012. szept. 10. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!