Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem látok tisztán! Le akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem látok tisztán! Le akar pattintani?

Figyelt kérdés

Lesz ma egy egyetemista buli, beköltözős koli buli, amiről megbeszéltük a párommal, hogy én is ott leszek. (bejárós vagyok) Nem az ő ötlete volt, az enyém. Tudni kell, hogy az eddigi bulijaink többsége rosszul sült el, valamiért totálisan utál úgy bulizni ha én ott vagyok, elhord kb mindennek én meg hülye vagyok és még ezt is megbocsátom.

Már három napja panaszkodik milyen beteg, ugyanakkor másik szálon látom, hogy közösségi oldalakon tervezi a ma esti bulit. Végül rákérdeztem, hogy biztos menjek-e. Én is beteg vagyok, gyanús hogy tőlem kapta el. Erre annyi volt a válasz, hogy ma még nem érzi jól magát és nem akarja visszaragasztani rám, lehet jobb lenne ha ma nem találkoznánk...

Most úgy nagy hirtelenjében nem tudom mit is gondoljak. Csak egy újabb kifogás, hogy ne kelljen velem buliznia? Egyrészt kattog az agyam folyamatosan, másrészt előre félek a holnapi "soha többé nem iszom" bejegyzésektől, mert akkor elég nyilvánvalóvá válik, hogy nem a betegség volt itt a hunyó.

Másrészről azt is hozzátette, hogy holnapra már talán sokkal jobban lesz, találkozhatnánk inkább akkor.

2012. szept. 9. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem te tisztán látsz, csak még nem jutottál el odáig, hogy cselekedj. Bár nem írtad, de gondolom te vagy a lány. Szerintem nem akar lepattintani, mert nagyon is jó neki, hogy van egy barátnője, akivel bármit megtehet, azon kívül meg nyugodtan csajozhat, mert úgyis kimagyarázza magát, te meg úgyis megbocsátod a szemétségeit. Szerintem hagyd a srácot a francba és járj olyannal, aki megérdemel, tisztel és nem jön ilyen átlátszó dumákkal.

21/L

2012. szept. 9. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez így nagyon nem stimmel... ha annyira beteg lenne, akkor nem menne egyáltalán, ezt magadtól is tudnod kéne.

Ez nagyon gyenge kifogás a részéről, egyértelmű lerázás, ne hagyd már, hogy ennyire hülyének nézzenek!!

Azt nem tudom, hogy miért akar nélküled bulizni, de bármi is az oka, ha nem meri őszintén megmondani, ott már rég baj van... Lenne mit megbeszélnetek bőven, egy mély, hosszú beszélgetést mindenképp iktassatok be, mert jelenleg úgy tűnik, hogy az egész kapcsolatnak nem sok értelme van. :/

2012. szept. 9. 15:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Csajozásról szó sincs ez egészen biztos. A buli a koliban lesz, tehát akár ott van akár nincs én arról max akkor fogok tudni, ha körbekérdezek ismerősök között, hogy látták-e. Volt orvosnál, kapott gyógyszert, otthon maradni nem akart, amit mondjuk valahol megértek.

Arra, hogy miért nem tud és akar velem bulizni annyi a válasza, hogy mert nem tudja úgy elengedni magát, úgy érzi, hogy vigyáznia kell rám. Ennél tovább nagyjából nem is jutottunk, csak nem értem, hogy azt az egy-két ritka alkalmat, amikor én elmennék vele egy buliba miért nem bírja ki. Avagy, ha nem akarja, hogy menjek, akkor miért nem mondja meg kerek perec, hogy most szeretne egyedül szórakozni a haverokkal...

2012. szept. 9. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Én biztosan azt mondanám neki,hogy jó,pihenj csak,majd holnap találkozunk.Bulizz jól.De este kb a buli közepén megjelennék..és én magam néznék körbe.Egyébként szerinted ez mire megy ki? Biztos van valami másik csaj,meg a haverok akik előtt csajozni kell,és ha ott vagy,illetve ha tud rólad,akkor ugye nem tud. De ha nem tud róla hogy mész,akkor simán lebukik.Szórakozz jól,és viseld méltósággal ha nem várt jelenetet látsz.
2012. szept. 9. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Lehet, hogy nem csajozni akar, hanem egyéb olyan tevékenységet folytatni, amit nem akarja, hogy láss. Pl. brutálisan leinni magát a haverokkal. Most akkor eldöntheted, hogy neked kell ilyen srác, vagy nem. A te döntésed. (amúgy meg egy koliban is lehet csajozni, én is kollégista vagyok és vannak itt bőven párocskák) Ha jóba van a többiekkel, akkor még el se mondanák neked, ha becsajozna...
2012. szept. 9. 15:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy az egész koli azért nem a haveri köre és révén, hogy én is az adott iskolába járok, általában előbb tudok mindent, amit egy bulin művel, minthogy ő elmesélné nekem. :) Egyszerűen ezért vagyok meggyőződve arról, hogy nem csal meg és nem is csajozik, mert ha megtenné, akkor az igen gyorsan a fülembe jutna hiába falaznak neki 20-an. Vagy is mondom úgy, hogyha megcsalna/csajozna, akkor nem lenne olyan béna, hogy ezt pont egy ilyen bulin tegye.

Arról azért nem jönnek vissza infók, hogy mikor melyik buliban van ott, de ha nagyon akarom, ezt is megtudom, csak pár kérdésembe kerül.

A sárga földig ivás a valószínűbb verzió! Mellettem sosem volt még annyira részeg és gyanítom ez is a problémája, de még mindig nem értem miért nem tudja őszintén elmondani, ha egyedül akar bulizni. Viszont ha így tesz amellett, hogy antibiotikumot szed, akkor csak is mélységesen gratulálni tudok neki!

Teszem hozzá kedves 3-as válaszoló, röhögni fogsz, de nekem is eszembe jutott, hogy beugrok valami "házi gyógyító csomaggal" éjszaka közepén váratlanul. :) Tisztában vagyok azzal, hogy mi történhet egy ilyen bulin, javarészt mi is így ismertük meg egymást és jöttünk össze.

2012. szept. 9. 16:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Vagyis ha úgy nézzük, 4-es válaszoló, bocsi! :)
2012. szept. 9. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem beugrani váratlanul nem jó ötlet, mert magadat járatnád le vele. Ha azt az esetet vesszük, hogy se csajozni nem akar, se antibiotikumra inni, még akkor is gáz, hogy ilyen szar dumával lerázza a saját barátnőjét. Eleve gáz, hogy nem szeret veled bulizni. De ha így is van, legalább annyi lenne benne, hogy leül veled őszintén beszélni erről. Szóval mindenképpen sántít a srác...
2012. szept. 9. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!