Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek? Akar valamit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Akar valamit? Vagy vehette úgy hogy leakarom pattintani?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliban akit már régóta észrevettem.Nem köezdeményeztem mert úgy gondolom az első lépés az ő dolga....

Nemrég felvett msn-re beszéltünk párszor és érdeklődött utánnam hogy van e barátom meg mi a hobbim satsat...Suliban viszont nembeszéltünk még nagyon csak pár szót.Ő mindig a haverjaival ül én meg a barátnőimmel és nézzük egymást.

Amikor a nagymenő haverjaival van akkor még köszönni is alig akar de ha az osztálytársaival akkor hangosan előre köszön és megkérdezi hogyvagyok....

Az utobbi egy-két napban viszont nemnagyon beszéltünk csak pár szót mert mindig siettem valahova és nemvolt időm....

16/L

2009. nov. 24. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Beszélj vele többet és menjetek oda egymáshoz. Mondjuk nem bírom azt a típust aki megváltozik ha a haverokkal van. Annyira nem kell elvárni hogy ő tegye meg mindig az első lépést. Most te tedd meg azzal hogy a suliban is többet beszéltek és csak arra vigyázz hogy ez ne legyen számára zavaró (lehet számára nem az de ha haverokkal van akkor igen). Lehetnek apró jelek is. Ha nézitek egymást akkor néha mosolyogj rá és persze ha beszéltek msn-en is akkor legyél felszabadult és próbálj meg mindenféléről beszélni meg kérdezni tőle. Érdeklődj iránta. De a legfontosabb amit mindig mondani szoktam: ismerd meg jobban.
2009. nov. 24. 17:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod(:

A kezdeményezést úgy értettem hogy legelőször...amikor maga van akkor odaszoktam menni hozzá vagy fordítva de nemsokszor van olyan és ha a barátaival van nemszeretném zavarni nemtudom örülne-e amúgyis.De nagyon szépen köszönöm és azon vagyok hogy megismerjem minél jobban(:

2009. nov. 24. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!