Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Akar valamit? Vagy vehette úgy hogy leakarom pattintani?
Van egy srác a suliban akit már régóta észrevettem.Nem köezdeményeztem mert úgy gondolom az első lépés az ő dolga....
Nemrég felvett msn-re beszéltünk párszor és érdeklődött utánnam hogy van e barátom meg mi a hobbim satsat...Suliban viszont nembeszéltünk még nagyon csak pár szót.Ő mindig a haverjaival ül én meg a barátnőimmel és nézzük egymást.
Amikor a nagymenő haverjaival van akkor még köszönni is alig akar de ha az osztálytársaival akkor hangosan előre köszön és megkérdezi hogyvagyok....
Az utobbi egy-két napban viszont nemnagyon beszéltünk csak pár szót mert mindig siettem valahova és nemvolt időm....
16/L
Köszönöm a válaszod(:
A kezdeményezést úgy értettem hogy legelőször...amikor maga van akkor odaszoktam menni hozzá vagy fordítva de nemsokszor van olyan és ha a barátaival van nemszeretném zavarni nemtudom örülne-e amúgyis.De nagyon szépen köszönöm és azon vagyok hogy megismerjem minél jobban(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!