Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ti leakartok pattintani egy pasit, azt hogyan teszitek?
Figyelt kérdés
Csak interneten ismerkedtünk meg, de már hónapok óta irkál, érdeklődik és találkozni akar. Mindenáron. Nincsen szívem azt mondani neki ennyi levelezés után, hogy bocsi de inkább hagyjál békén, mert amúgy egy kedves fiú, csak nekem közben elkezdett kialakulni egy kapcsolatom. Mit tegyek? Annyira teper...2011. aug. 9. 10:18
1/8 anonim válasza:
akkor elkezdesz neki mesélni az uj pasirol..
3/8 anonim válasza:
Tűnj el néha kicsit, tiltsd le a tudta nélkül (nehogy kiderüljön :D), mindig csak pár naponta beszélj vele, ne hagyj neki esélyt minden egyes nap. Aztán egyre inkább ritkítsd a beszélgetéseket tudatosan, távolodj el tőle, de maradj kedves (ne túlságosan, mert a pasik azt is közeledésnek veszik), úgy marad szimplán baráti is a viszony. Ha kiakad, hogy miért vagy fura, légy tapintatos, de őszinte és mondd el neki a helyzetet, és hogy nem akarod megbántani, de neked más van más. Talán meg fogja érteni. Sajnos ilyenkor nincs más, az ember vagy szemét egy kicsit, vagy nem kopnak le.
4/8 A kérdező kommentje:
úh köszi, ez mindig olyan nehéz feladat :S
2011. aug. 9. 10:26
6/8 A kérdező kommentje:
:D
2011. aug. 9. 10:29
7/8 anonim válasza:
Sztem egyszerűen ird meg neki, hogy kialakulóban van egy kapcsolatod, mert azzal h távolodsz tőle, holott barátnak szeretnéd, néha beszélgetni vele ilyesmi, azzal csak megnehezited a dolgod. Persze ez csak az én véleményem.
8/8 anonim válasza:
Ne húzd el a dolgot szerintem az olyan mintha áltatnád /ez lenne a fejébe - hogy majd talán/, én álltam a fal másik oldalán csak nekem kicsit más volt az ügyem ami most nem lényeg, viszont baromi rosszul esett. Meséld el neki, hogy van valakid és ne írj neki többet vissza ki fog ábrándulni belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!