Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig elrontja a bulit, mit tegyek? Miért leskelődik utánam ha már egyszer kizárt az életéből?
Az exem folyton egy másik lánnyal ment el sörözni, néha voltak velük haverok néha meg csak kettesben és fb-on az ő dolgait mindig kedvelgette az enyémeket meg sosem.
ezek után nem tudtam benne megbízni ő meg ezen megsértődött és azt mondta hogy már nem érdeklem, ne is írjak többet.
hát nem írok már 3 hónapja de állandóan hallom vissza hogy nyomoztat utánam a haverjaival. Egy ideje máshova járok bulizni mint régen és állandóan megjelenik ott, szerintem azért hogy elrontsa a hangulatom.
Ha máshova megyek, ott is megtalál és már elég ideges vagyok.
fb-n töröltem ha már úgyse ír minek legyen de mondják hogyha kiírok valamit, szöveget vagy zenét akkor ő is küld egy célzást.
Miért nem foglalkozik akkor a másik nővel, mit kell mindig tönkretenni a bulimat? nagyon unom
egyrészt mert éreztem iránta valamit mikor szakított ellentétben vele.
másrész mert, akárhányszor már ott tartok hogy elfelejteném, direkt odajön arra a szórakozóhelyre ahol én vagyok és előttem mászkál föl-le vagy úgy ül hogy mindenképpen rálássak.
és ez idegesít, épp azért kapcsolódnék ki hogy végre, megismerkedjek más sráccal és ne vele foglalkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!