Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig elrontja a bulit, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig elrontja a bulit, mit tegyek? Miért leskelődik utánam ha már egyszer kizárt az életéből?

Figyelt kérdés

Az exem folyton egy másik lánnyal ment el sörözni, néha voltak velük haverok néha meg csak kettesben és fb-on az ő dolgait mindig kedvelgette az enyémeket meg sosem.

ezek után nem tudtam benne megbízni ő meg ezen megsértődött és azt mondta hogy már nem érdeklem, ne is írjak többet.

hát nem írok már 3 hónapja de állandóan hallom vissza hogy nyomoztat utánam a haverjaival. Egy ideje máshova járok bulizni mint régen és állandóan megjelenik ott, szerintem azért hogy elrontsa a hangulatom.

Ha máshova megyek, ott is megtalál és már elég ideges vagyok.

fb-n töröltem ha már úgyse ír minek legyen de mondják hogyha kiírok valamit, szöveget vagy zenét akkor ő is küld egy célzást.

Miért nem foglalkozik akkor a másik nővel, mit kell mindig tönkretenni a bulimat? nagyon unom

2012. szept. 2. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az exed, akkor miért érdekel?
2012. szept. 2. 12:22
 2/3 A kérdező kommentje:

egyrészt mert éreztem iránta valamit mikor szakított ellentétben vele.

másrész mert, akárhányszor már ott tartok hogy elfelejteném, direkt odajön arra a szórakozóhelyre ahol én vagyok és előttem mászkál föl-le vagy úgy ül hogy mindenképpen rálássak.

és ez idegesít, épp azért kapcsolódnék ki hogy végre, megismerkedjek más sráccal és ne vele foglalkozzak.

2012. szept. 2. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Erre egyszerű a megoldás: Ne foglalkozz vele, fészbúkról töröld le, számát töröld ki. Ha meg élőben mindig ott van, ahol te, ne érdekeljen, érezd jól magad. Ha látni fogja, hogy nagy ívben teszel rá, abbahagyja.
2012. szept. 2. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!