Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éves évfordulónk lesz szeptember végén barátnőmmel!? SOS
Figyelt kérdés
Mit vehetnék neki már nagyon sokat mindent vettem neki nincsen semmi ötletem...valami személyeset akarok neki adni!(szereti rózsaszínt,lovakat,dolgozik újságíró ként)
segítséget előre köszönöm
2012. szept. 9. 14:42
1/6 anonim válasza:
akkor valami szép (nem bóvli) határidőnaplót :) az újságíróknak mindig jól jön :)
vagy egy nagyon szép személyre szóló tollat...:)
2/6 anonim válasza:
Ne vegyél, hanem csinálj valamit. Én az egyéves évfordulónkon egy vacsorával leptem meg. Nem étteremben, hanem saját magam főztem, gyertya az asztalra, előétel, főétel, desszert. Utána elmentünk sétálni, a többi meg jött magától. :)
3/6 A kérdező kommentje:
próbáltam már vacsorát csinálni csak akkor félnapot tölthetek konyhán mert lisztérzékeny és különfözés vigyázni kell meg minden szóval annak inkább késöbb jön el az ideje
2012. szept. 9. 14:49
4/6 anonim válasza:
Vidd el valahova vacsorázni és valamilyen ékszer. Avagy tényleg egy bőrkötésű RÓZSASZÍN határidő napló, bár ötletem sincs honnan szedj ilyet. :) Néhány helyen "gravíroznak" is bőrbe, így egyedivé teheted.
5/6 A kérdező kommentje:
fotó albumra gondoltam az milyen lenne és mellé írnák h a képhez ez fűződik a képen vagyunk rajta és oda írnám az emléket ami ahhoz fűződik...pl h első találkozás,ballagás,legbolondabb napunk stb..
2012. szept. 9. 16:25
6/6 anonim válasza:
Ez is jó ötlet! :) Csak igyekezz akkor tényleg ilyen személyes élményekkel tele tömni. Az első találkozás, első randi, első vacsora és szépen felépítve a mai napig. Kihagyhatsz egy helyet az évfordulótoknak, írd mellé, hogy az első évforduló. Akár utána több oldalt is kihagyhatsz, a további közös emlékeknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!