Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok és Pasik! Mi lesz velünk férfiakkal 10 év múlva?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ekkorra a Földön a férfi nő arány olyan szinten megváltozik, hogy a férfiak 20 százaléka nem talál magának párt! Én már most se találok! Vagy lehet, hogy emiatt melegszik majd fel mégjobban a bolygó! xD.

2012. szept. 9. 00:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

03:39

Az baromság volt, mint ahogyan a te magyarázatod is.

A vallásnak semmi köze a valósághoz, mert az csak mese/képzeletvilág. Kár volt ezzel érvelned, ugyanis halott ügy. Ez azt jelenti, hogy te sem tudsz gondolkodni, így ezzel próbálod bemagyarázni a dolgokat (égiek? ugyan... még mit nem?!).

Ha háború van és meghal sok férfi, attól még nem fog több fiú születni! Csak ugyanannyi, mint eddig, így abban a generációban nincs kevesebb férfi. (Csak az öregebb, háborús generációban marad feltűnő a kevesebb férfi.)

2012. szept. 9. 03:52
 22/25 A kérdező kommentje:
Komolyra fordítva a dolgot, sztem nézzétek körül csak a kis környezetetekben, hogy milyen a fiú-lány arány. Nekem is FIAM van, 2 nővéremnek 3 FIA van,lányuk egy sincs,Játszótéren is kevesebb a kislány.Járj egy napot nyitott szemmel! Aztán írd meg, mit tapasztaltál! 10 év múlva ezekből a gyerekekből lesz a jövő nemzedék! A fiam pont. 10 év múlva lesz felnőtt. Már előre sajnálom,hogy búzák közt fog élni. XDxDxDxD Melegebb lesz a Föld,mint a Merkúr, mert a Pasik egyötöde nőt már nem k.@r! BrigixxxxxxxxxxxxxxxxXd! Mégiscsak lesz hárem? Egy baj lesz csak vele! Ott is csak a búza terem.xD Igy valószínű tudnék dominálni, addig pedig imponálni!
2012. szept. 9. 04:17
 23/25 A kérdező kommentje:
03.52 válaszolj magára az eredeti kérdésre is!meg arra,hogy a válaszadók közül ami úgy kezdődik,hogy baromság, azt mind Te írtad? Nagyra értékelem a kitartásod!
2012. szept. 9. 04:39
 24/25 anonim ***** válasza:

01:37

Még, hogy nincsen gond az Y kromoszómával? Ez egy alapból úgy alakult ki, hogy az Xből letört egy darabka és ez még folyamatosan kisebbedik is. Ha eltűnik, már pedig ezt állítják akkor nem lesz több férfi.

Előbb utóbb minden véget ér. Az ember uralkodása a földön is véget ér egy nap, lehet ez miatt.

Egyébként pont ilyen kérdés már itt is elhangzott és ha feltúrod a netet minimális megerőltetés nélkül találsz majd róla információkat.

2012. szept. 9. 10:22
 25/25 anonim ***** válasza:

04:39

Tudtam, hogy ezt fogod írni, mert mást nem is tudsz. Nem tehetek róla, hogy fáj neked az igazság.

10:22

Még hogy gond van az Y kromoszómával?! Találhatsz róla információkat az interneten, hogy semmi gond nincs az Y kromoszómával. Nem fog eltűnni, ezt bizonyították. (Amúgy ha a férfiak eltűnnének, akkor a nők is.)

2012. szept. 9. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!