Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok és Pasik! Mi lesz velünk férfiakkal 10 év múlva?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ekkorra a Földön a férfi nő arány olyan szinten megváltozik, hogy a férfiak 20 százaléka nem talál magának párt! Én már most se találok! Vagy lehet, hogy emiatt melegszik majd fel mégjobban a bolygó! xD.

2012. szept. 9. 00:31
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Forrás: www.bezdan-online.com/a/index.php/content/view/5528/69/
2012. szept. 9. 00:58
 12/25 A kérdező kommentje:
BrigixxxxxxxxxxxxxxxxXd! Lehet kamu az egész, de akár már most is lehetne háremed! Mondjuk mint nevedben az x és a nagy X én lennék! xD
2012. szept. 9. 01:08
 13/25 A kérdező kommentje:
Zohan...! Szerinted ha ezt beraknám egy nőnek (vmi mást inkább:)),abból nemhogy lány nem lenne,de ott halna meg a helyszínen és még tovább romlik az arány!g
2012. szept. 9. 01:19
 14/25 anonim ***** válasza:
Te lennél a domináns hím mi? :PPP
2012. szept. 9. 01:21
 15/25 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=e5atwIGWc80 (nem kell ám komolyan venni). Amúgy azt nem lehet megjósolni, hogy mi lesz 10 év múlva. Sajnos a normális lányból egyre kevesebb van, ez tény! -.-
2012. szept. 9. 01:27
 16/25 anonim ***** válasza:

00:48 és 00:52

Hát pedig ez baromság. Ennek már bebizonyították az ellenkezőjét. (Sohasem lesznek csak nők a földön. De ha így is lenne, akkor kihalnának.) Semmi gond nincs az Y kromoszómával.

Amúgy a te állítólagos gyíkfajod, ahol csak nőstények vannak, az kihalásra van ítélve (ha egyáltalán létezik).

00:58

Nagy szarban lesznek majd az emberek a túlnépesedés miatt a jövőben. De hát megérdemlik! Nem kéne szaporodniuk!

2012. szept. 9. 01:37
 17/25 anonim ***** válasza:
A természet valahogy mindig olyan arányt tart amilyenre szükség van. Én azt hallottam, hogy egy helyen ahol háború dúlt és sok férfi halt meg, ott valahogy a következő nemzedékben több kisfiú született, mint lány.
2012. szept. 9. 01:38
 18/25 A kérdező kommentje:
Hát ha mindez igaz, nem sok jó fog kisülni belőle, Tényleg több lányt kéne csinálni. Azt hallottam, hogy a jobb herében vannak a csajok, a balban a fiúk.Szóval nincs mese, megy az egyik here! LOL:):(
2012. szept. 9. 02:12
 19/25 anonim ***** válasza:

01:38

Ez is egy újabb baromság. Az arányok nem szoktak változni. Mindig kb. 50-50 %-on van.

Amúgy attól még hogy háború van, honnan tudná a szervezet/sperma sejt, hogy több férfira van szükség?

2012. szept. 9. 02:42
 20/25 A kérdező kommentje:
02:42. Sztem meg van benne vmi, amit 01:38 ír! Nem akarok vallásról,hitről most itt beszélni,de gondolj bele,hogy háború után másként gondolkodnak az emberek.Valószínű sokat fohászkodtak az égiekhez és imáik meghallgattatottak és biztos is,hogy több fiú született.Az természet helyrerakta akkor az egyensúlyt. És 01:38-ban ott van valami, úgy hívják Remény!
2012. szept. 9. 03:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!