Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz velünk szerintetek?
Figyelt kérdés
Barátommal kb 3 hónapja járunk hivatalosan. De szeptember óta udvarolt nekem és január óta rendszeres szexuális kapcsolatunk volt. Május-junius környékén "hivatalossá" tettük (tehát család barátoknak elmondtuk) szinte mindenki jól fogadta a haveri körünkbe örültek neki. Az van, hogy a barátom tavaly tette az érettségit, és megy tovább Bp-re. (Nekem még van egy évem és úgy 200kmre lakok Bp-től) Attól félek, hogy nem fogjuk tudni tartani a kapcsolatot, mert pl szeptemberben nem jöhet haza. (suli miatt, nem engedik) utána 3hónapig kb 2hetente haza fog járni,aztán 3 hónapig elvileg megint egyáltalán nem jöhet. Eddig szinte biztos voltam benn, hogy mi együtt maradunk, de egy hét múlva megy el és ma pl olyat mondott, hogy neki soha senki nem hiányzott még, és hogy ezért én se fogok. (kiskorától fogva sokat utazott volt h nagyszüleinél élt volt h más országba sbt.) Bevallom ez így az utolsó héten nem esett jól.. Meg, hogy úgyse fogunk sokat beszélni.. (mert ő nekem már mondta, hogy max 20percet szokott telefonálni de az neki már sok mert nem szeret.. meg ilyenek.. Szeretem és nem akarom elhagyni. Szerintetek ő el akar? El fog? Vagy van esély rá, hogyha szeretjük egymást együtt maradunk?2012. aug. 26. 17:59
1/1 anonim válasza:
Pesten talál magának másik nőt! És ez tök normális is lesz.. erre készülj fel! sorry..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!